Am detinut un spatiu inchiriat pentru un punct de lucru.
Contractul expira la data de 30 aprilie, proprietarl (tot o societate comerciala) mi-a comunicat verbal la data de 1 mai ca nu mai doreste sa prelungeasca contractul si am convenit verba ca la data 30 mai sa eliberez spatiul. Numai ca, la data de 26 mai, imi schimba incuietoarea de la usa si nu imi mai permite sa intru in spatiu, apoi la data de 26 iunie elibereaza spatiul cu toate bunurile societatii care a avut spatiul inchiriat.
Am facut plangere la Politie pentru deposedare de bunuri (documente. case de marcat ale clientilor aflate la reparat, et.) fara a avea o sentinta executorie. Pana la data de 1 iulie 2014 nu se intampla nimic, cand am mers la Politie, am mers cu un echipaj sa faca constatarea celr reclamate dar nu intocmeste un Proces Verbal de constatare, se merge la Administratorul societatii de la care am avut inchiriat spatiul si mi se spne ssa imi ridic lucrurile aflate la el acasa, fara sa se intocmeasca un document de constatare sau inventariere al bunurilor societatii mele.
Dupa o declaratie la Politie, proprietarul merge la un executor si im face somatie sa ridic bunurile aflate la el acasa, fapt refuzat de catre mine, deoarece nu a fost constata scris fapta reclamata. Acum m-am ales cu o sentinta de executare silita si cu o taxa de depozitare dar nimeni nu vrea sa constate deposedarea abuziva de bunuri.
in baza celor relatate pe scurt, doresc sa aflu daca s-a procedat corect, unde am gresit si cum poate fii incadrata fapta proprietaruli.
Multumesc.
sechestru
Re: sechestru
Buna Ziua! Da ati procedat gresit..... In primul rand trebuia sa sunati la 112 sa reclamati faptul ca vi s-a ingradit dreptul de a intra in propriul dvs. sediu, trebuia sa mentionati faptul ca depozitati anumite .... si ca a intrat fara accesul dvs desii aveti contract "apropo la contractul expirat trebuia facut un act aditional de prelungire a contractului pe o perioada de xxx zile". (actele de identitate banuiesc ca erau in sediu) cand va permitea acesul inauntru trebuia sa sunati din nou la 112 sau sa reclamati politistului furtul din sediu (asta daca s-a intamplat asa ceva)....atunci am fi vorbit de FURT... Cu alte cuv. actionati-l pe proprietar in instanta, mergeti chiar acum la un avocat si relatatii cele intamplate astfel va veti face dreptate.
Re: sechestru
Mentionez ca la data de 27 iunie am facut un denunt la Politie, denunt care nu a produs o actiune de constatare a faptei.
Proces verbal de constatare nu s-a facut nici la data de 01 iulie cand am fost din nou la Politie si am fost cu un schipaj de 2 politisti sa constate cele relatate in denunt.
La data de 04 iulie, Societatea de la care am avut spatiul inchiriat m-a somat printr-un executor sa imi ridic bunurile de la domiciliul administratorului. Mentionez ca, azi 26 iulie, bunurile nu au fost inventariate. Administratorul firmei de la care am avut spatiul inchiriat, m-a dat in judecata pentru sechestru asigurator, pentru luna in care am avut bunurile "sechstrate" in sediul profesional si pentru timpul in care se afla depozeate la el acasa. Proces care trebuia sa fie la daa de 12 august 2014, devansat pentru data de 16 agust in Camera de Consiliu, cu aprobarea sechestrului. Numai ca sechestrul l-a cerut in nume personal, nu in numele societatii pe care o are si de la care am avut spatiul inchiriat. Mentione ca spatiul inchiriat este detinut de "proprietar" prin Contract de Comodat.
La data de 25 iulie, Politia nu are un document din care sa rezulte ca faptele din denunt sunt reale. Am obtinut la daa de 24 iulie un document in care sa se mentioneze ca faptele pentru care se solitat sechestru se afla in ancheta, astfel sa incerc sa depun in termen apel (28.07.2012).
Am angajat un avocat.
Multumesc pentru raspuns.
Proces verbal de constatare nu s-a facut nici la data de 01 iulie cand am fost din nou la Politie si am fost cu un schipaj de 2 politisti sa constate cele relatate in denunt.
La data de 04 iulie, Societatea de la care am avut spatiul inchiriat m-a somat printr-un executor sa imi ridic bunurile de la domiciliul administratorului. Mentionez ca, azi 26 iulie, bunurile nu au fost inventariate. Administratorul firmei de la care am avut spatiul inchiriat, m-a dat in judecata pentru sechestru asigurator, pentru luna in care am avut bunurile "sechstrate" in sediul profesional si pentru timpul in care se afla depozeate la el acasa. Proces care trebuia sa fie la daa de 12 august 2014, devansat pentru data de 16 agust in Camera de Consiliu, cu aprobarea sechestrului. Numai ca sechestrul l-a cerut in nume personal, nu in numele societatii pe care o are si de la care am avut spatiul inchiriat. Mentione ca spatiul inchiriat este detinut de "proprietar" prin Contract de Comodat.
La data de 25 iulie, Politia nu are un document din care sa rezulte ca faptele din denunt sunt reale. Am obtinut la daa de 24 iulie un document in care sa se mentioneze ca faptele pentru care se solitat sechestru se afla in ancheta, astfel sa incerc sa depun in termen apel (28.07.2012).
Am angajat un avocat.
Multumesc pentru raspuns.