act de vanzare-cumparare

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

act de vanzare-cumparare

Post by Guest » 16 Jul 2014, 09:08

In anul 2000 sa facut un act de vanzare-cumparare intre un nepot si matusa sa fara a se face dezbaterea mostenirii ,prim primarie cu trei martori. Nepotul fiind vanzatorul.In 2013 s-a facut dezbaterea mostenirii unde au mai aparut alti nepoti a nepotului(a fratelui decedat) ,acum nepotul mai vrea bani pe pamantul vandut cu suma de 3500000(treimilioanecincisutemii)pe 1,61ha ,in anul 2000. Intrebarile mele sunt ; ce pot face eu ? este valabil acel act ? ce trebuie sa fac penrtu al autentifica la un notariat , trebuie sa-l dau in judecata ?voi perde pamantul respectiv?

office_euromarmenor

Re: act de vanzare-cumparare

Post by office_euromarmenor » 16 Jul 2014, 11:44

Nu faceti nimic, lasati-l sa-va actioneze el in instanta desii vorba dulce ...... Acel act daca s-a facut in conditiile cerute de lege la vremea respectiva este perfect legal, pentru autentificare prezenati-va la notar el va face o legalizare a contractului de vanzare cumparare.

Guest

Re: act de vanzare-cumparare

Post by Guest » 23 Jul 2014, 12:34

Multumesc de sfat. Acum "domnul vanzator "mai doreste o suma de bani ca sa-mi faca acte legale prin notariat si pamantul este evaluat la pretul actual pe piata.

Post Reply