Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
-
cristina123
Salut, vreau sa va intreb ceva in legatura cu Compania EOS KSI Romania SRL, respectiv departamentul de recuperare creante. Am activat o extraoptiune pt 3 luni de zile in care m-am angajat ca o sa platesc timp de 3 luni suma de 30 de lei iar in schimb am primit un telefon cu 1 leu. Am facut treaba asta pt o cunostinta. Persoana respectiva si-a pierdut telefonul sau ii s-a furat iar actele erau la mine si nu mai stiu ce am facut cu ele, nu le mai gasesc. Ideea este ca de cateva luni primesc instiintari ca o sa fiu daca in judecata daca nu platesc suma de 270 de lei. Daca nu le platesc nimic o sa ma dea in judecata? Ultima instiintare face referire la faptul ca daca nu platesc imi executa silit bunurile

Doar ca eu nu am niciun bun trecut pe numele meu...
Va rog sa-mi raspundeti cat mai rapid. Astept sugestii si pareri!
Va multumesc!
-
mosu
Firma de recuperare are posibilitatea apelarii la un executor judecatoresc care va va pune poprire pe salariu/conturi/carduri, urmand ca dvs. sa suportati si cheltuielile de executare, care in acest caz vor fi mult mai mari decat ce aveti de plata.