Buna ziua,
In luna mai 2014, am cumparat un apartament cu doua camere intr-un bloc din 1965, prin prima casa.
Apartamentul este intr-un bloc cu 13 scari fiind intr-o asociatie de proprietari care cuprinde in total 15 scari.
Contractul de vanzare cumparare l-am incheiat in 13 mai, cu eliberare la 1 iunie, dar eliberarea s-a facut abia la 20 iunie.
In data de 26 iunie, din cauza datoriilor pe care le are la RADET, asociatia a fost deconectata de la apa calda.
Pot sa consider acest lucru ca fiind viciu ascuns? Daca da, pot sa cer anularea contractului pentru acest viciu? In caz de anulare si plata inapoi a banilor, as putea obtine si anularea creditului?
Va multumesc
Datoriile asociatiei la radet pot constitui viciu ascuns?
Re: Datoriile asociatiei la radet pot constitui viciu ascuns
Din pacate NU. Chiar ieri am citit ca radet ar avea datorii de 3.5 miliarde de lei si mai mult ca sigur o vor privatiza. Pana atunci vorbiti si faceti o A.G.P. angajati-va impreuna cu asociatia un avocat si faceti un CONTRACT de ESALONARE a datoriilor acumulate. E cea mai buna metoda
Nu inteleg ce vreti sa obtineti. Chiar daca se anuleaza creditul, NU se inapoiaza comisioanele bancare, pentru ca cei de la banca si-au facut datoria (au analizat dosarul, au evaluat casa, au evaluat situatia dvs. financiara).
Aceste comisioane platite degeaba, fac cam cat o centrala de apartament + calorifere.
Aceste comisioane platite degeaba, fac cam cat o centrala de apartament + calorifere.
Stimate VIZITATOR este dreptul omului A SE INFORMA!.... Pana la urma a cere un sfat BUN sau Rau nu-l costa NIMIC.
M-ati inteles gresit. Nu reprosez nimanui nimic. Dar omul e bazat pe o ipoteza gresita. Odata ce a luat creditul, e bun de plata in ceea priveste costurile creditului pentru ca banca n-are nicio vina in legatura cu modul in care el a cheltuit banii. Eu am platit de exemplu 800 de lei la ING pentru un credit de 40.000 de lei pe care l-am returnat dupa cateva zile (am participat cu banii la o licitatie dar n-am castigat).