blocare cont bancar
blocare cont bancar
va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.Am lucrat ca gestionar la o unitate si pe legea 22/1969 mi sa constituit in o banca un cont de gestiune.Dupa ce am plecat de la acea unitate aveam dreptul legal sa-mi scot acei bani,neavind nevoie i-am lasat acolo.Ulterior girind pe cineva,acesta ne mai platind,executorul mi-a blocat mie acel cont de gestiune in 2010.Din 2010 si pina in prezent ei sint blocati in banca,pe romaneste,nici nu-i ia si nici nu-i lasa.Intrebarile se pun astfel:1)Avea dreptul sa-mi blocheze contul,acesta fiind constituit din retineri salariale ca, garantie materiala,si daca da eu beneficiez in aceasta situatie de reglementarile legale ca pot sa-mi retina numai 1/3 din suma,sau i-mi executa tot.2)Ce demersuri trebuiesc sa fac eu sa lamuresc situatia contului blocat dar ne executat .Va multumesc
Re: blocare cont bancar
In caz de poprire, se confisca toti banii din toate conturile, urmand ca apoi sa se retina procente doar din salariile viitoare. Situatia se poate lamuri numai cu executorul judecatoresc.