abuz amenda penala
abuz amenda penala
Buna ziua in anul 2004 am contractat un card brd real in judetul brasov , am nascut si nu am mai putut plati ratele la timp pana in 2013 nu am mai auzit de acest card , in anul 2013 am primit un plic de executor judecatoresc din Tarnaveni in care se aflau la un loc si instiintarea de plata a sumelor restante si hotararea judecatoareasca toate aceste acte au fost expediate o data ca atare nu am avut nici o sansa sa ma prezint la nici un proces am hotarat impreuna cu domnul executor la plata esalonata a datoriei fapt care a decurs conform planului pana in aprilie 2014 cand cei de brd nu au putut vedea ultima plata efectuata,bun in data de 06.06 2014 am primit de la institutia unde am lucrat pana anul trecut o instiintare de poprire a veniturilor vazand acest lucru am instiintat telefonic faptul ca nu am loc de munca pt. ca sunt in concediu de crestere a copilui iar in data de 10.06.2014 ma trezesc cu o amenda penala pentru ca refuzat nejustificat sa ma prezint la judecata dar eu nu am primit absolut nici o citatie pe acesta tema acest lucru poateb fi varificat foarte usor ma mir ca doamna presedinte la la judecatoria Tarnaveni nu a cerut nici o dovada in acest sens ,va rog sa ma ajutati eu vreau sa platesc in contiunare dar ma simt hartuita si nedreptatita de acest domn executor care ma da non stop in judecata precizez ca mai am de plata 1440 ron cu tot cu dobanzi penalizari si dobanzi la penalizari. va multumesc