Am o problema penala.Cine ma poate sfatui?
Am o problema penala.Cine ma poate sfatui?
Am lucrat la o firma din Oradea ca sofer camion pe comunitate din luna septembrie pana in decembrie 2013.Am luat camionul in primire in Luxemburg si la o saptamana am fost anuntat ca s-a alimentat cu cardul meu de motorina de 7000 de euro in LUxemburg si alte tari printre care si Romania,toate astea in timp ce eu eram in cu totul alte tari.Totul a fost ok,pana cand in decembrie am venit acasa si patronul mi-a spus ca va trebui sa sustin un test poligraf,au fost prinsi faptasii si multi din ei sunt de la mine din oras (pitesti).Deci nu am stat pe ganduri si am dat testul,nimeni nu mi-a spus nimic pana in ziua in care trebuia sa primesc salariul care a intarziat sa apara.Eu l-am sunat pe acest om care este patronul firmei si el mi-a raspuns ceva gen "Mai ai si tupeul sa ceri bani dupa ce eu am platit 7000E pentru tine?"a mai spus ca eu am picat testul poligraf si ca nu imi voi mai primii banii pentru care muncisem.Stiu ca a profitat ca stau atat de departe de firma plus asta am si o varsta la care nu am o asa mare experienta,si nu stiu sa reactionez la asemenea chestii.Dupa 10 luni de zile primesc un telefon de la un inspector din cate am inteles ca trebuie sa vin la audieri in acest caz,si ca a fost depusa o plangere penala impotriva mea.Ce credeti dvs de acest caz?eu vreau sa inaintez un dosar in instanta pentru calomniere.