delimitarea terenului proprietate cu vicii ascunse

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
ana5335

delimitarea terenului proprietate cu vicii ascunse

Post by ana5335 » 06 May 2014, 01:16

In primul rand cer scuze deoarece nu ma-am descurcat prea bine in acest site cu postarea.
Am o problema faptul ca am cumparat o vila si ulterior trebuie sa fac gardul bineinteles acum dar cand au venit de la primarie cu masuratoarea sa remarcat ca vecinul de langa mine a intrat in curtea mea cu circa 24 m defapt constructia vecinului era facuta de la cumparare doar ca eu nu am avut posibilitatea baneasca de a face gardul si dupa 8 luni mai mult ca a fost iarna am facut masuratoarea in martie 2014. Precizez ca vila am cumparato cu imprumut ipotecar bancar . Acum eu nu stiu ce este de facut in cazul acesta . Poate cineva sa ma lamureasca? Am cerut de la primarie masurarea actualizata dar de 2 luni nu mi se poate da schita masuratorii care am si platito. Se pare ca vanzatoarea care mi-a vandut vila si era la cunostinta de situatia constructiei vecinului deoarece constructia exista la timpul cumpararii si a consimtit in actele de vanzare cumparare contra evictiunii si a viciilor si ca daca apar vicii aparente vanzatoarea se obliga sa remedieze de indata precum si viciile ascunse. Ce este de facut in cazul acesta intrucat eu locuiesc cu chirie , banca spune ca nu ai intereseaza desi banca este proprietara eu am platit rate timp de 1 an iar eu sunt cu pagubele. Am consultat un avocat dar mi sa spus ca e problema mea si pt mine legea nu are nimic de spus in cazul meu sau mai bine zis in favoarea mea. Sunt in situatia sa o vand si eu la randul meu in acelasi mod....
Cu stima va multumesc de un ulterior raspuns ce ar trebui sa fac?

ana5335

Re: delimitarea terenului proprietate cu vicii ascunse

Post by ana5335 » 05 Jun 2014, 23:48

Nu inteleg cum nici un avocat nu imi poate raspunde ...oricum eu multumesc si astept , poate cineva imi va raspunde.

Post Reply