In primul rand cer scuze deoarece nu ma-am descurcat prea bine in acest site cu postarea.
Am o problema faptul ca am cumparat o vila si ulterior trebuie sa fac gardul bineinteles acum dar cand au venit de la primarie cu masuratoarea sa remarcat ca vecinul de langa mine a intrat in curtea mea cu circa 24 m defapt constructia vecinului era facuta de la cumparare doar ca eu nu am avut posibilitatea baneasca de a face gardul si dupa 8 luni mai mult ca a fost iarna am facut masuratoarea in martie 2014. Precizez ca vila am cumparato cu imprumut ipotecar bancar . Acum eu nu stiu ce este de facut in cazul acesta . Poate cineva sa ma lamureasca? Am cerut de la primarie masurarea actualizata dar de 2 luni nu mi se poate da schita masuratorii care am si platito. Se pare ca vanzatoarea care mi-a vandut vila si era la cunostinta de situatia constructiei vecinului deoarece constructia exista la timpul cumpararii si a consimtit in actele de vanzare cumparare contra evictiunii si a viciilor si ca daca apar vicii aparente vanzatoarea se obliga sa remedieze de indata precum si viciile ascunse. Ce este de facut in cazul acesta intrucat eu locuiesc cu chirie , banca spune ca nu ai intereseaza desi banca este proprietara eu am platit rate timp de 1 an iar eu sunt cu pagubele. Am consultat un avocat dar mi sa spus ca e problema mea si pt mine legea nu are nimic de spus in cazul meu sau mai bine zis in favoarea mea. Sunt in situatia sa o vand si eu la randul meu in acelasi mod....
Cu stima va multumesc de un ulterior raspuns ce ar trebui sa fac?
delimitarea terenului proprietate cu vicii ascunse
Re: delimitarea terenului proprietate cu vicii ascunse
Nu inteleg cum nici un avocat nu imi poate raspunde ...oricum eu multumesc si astept , poate cineva imi va raspunde.