In luna martie a.c. am castigat o actiune penala impotriva unor functionari de stat,judecatoria de sector desfiintand rezolutia parchetului si ordonanta prim procurorului de sector si trimitand dosarul la procuror ptr inceperea urmaririi penale impotriva functionarilor(definitiva).
La data de 05.05.2014 am primit,prin posta,hotararea si motivarea. In mod normal si de indata procurorul ar fi trebuit sa puna in aplicare(prin rezolutie) hotararea judecatoreasca si sa-mi comunice si mie...Nu am primit nici un raspuns!???
In ce interval de timp trebuie sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca si in cazul in care n-o face si tergiverseaza ce pot face?
Deasemenea pot actiona penal(abuz in serviciu) impotriva procurorului de caz,a prim procurorului si politistului care nu si-au facut datoria,ba chiar putem vorbi de coruptie(cel putin moralmente vorbind) lucruri constatate de judecator si stipulate in motivare?
In speranta ca cele adresate-si vor gasi intelegerea si sprijinul cuvenit va multumesc anticipat pentru bunavointa si solicitudine.
Cu stima si consideratie, VICTOR MISCHIE
abuzuri ale organelor de cercetare penala
Re: abuzuri ale organelor de cercetare penala
din moment ce a fost retrimis dosarul pentru inceperea urmaririi penale, procurorul de caz este obligat sa efectueze cercetarea penala in cauza. Dvs. sau avocatul dvs. puteti adresa o cerere procurorului de caz pentru a va informa despre stadiul dosarului.