Abuz al Politiei Rutiere Bucuresti - Sector 6

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
MugurM

Abuz al Politiei Rutiere Bucuresti - Sector 6

Post by MugurM » 14 May 2014, 14:40

Buna ziua!

Acum doua zile am fost victima unui (alt) abuz al Politiei Rutiere Bucuresti. Dupa ce am batut toata Europa cu masina personala (VW Golf), dotata cu instalatie de xenon instalata si verificata intr-un service autorizat RAR, cu care am trecut si ITP-ul, un echipaj de Politie ma opreste in trafic la ora 00:15 pe Bdul Iuliu Maniu, invocand constatarea ilegalitatii acesteia. In prima instanta am crezut ca urmeaza sa primesc avertisment, fiind foarte mirat ca la 3 ani de la instalare, 3 ani in care repet, am intrat in contact cu nenumarati agenti de politie europeni, era prima oara cand aflam acest aspect. Agentul avea alte planuri, dispunand retinerea talonul si 6 puncte de amenda. Revoltat, am inceput sa filmez iar ce a urmat puteti vedea in link-ul de Youtube.
Donez acest caz "pro bono" lansand o provocare: avocatul/firma de avocatura care imi va trimite pe mail cea mai creativa contestatie la PV-ul rezultat, pana pe 20 mai 2014, va "castiga" dreptul de a ma reprezenta in instanta. Cazul va fi mediatizat, iar eventualele daune obtinute pentru cele 2 ore pierdute pe strada, in frig, vor fi cedate avocatului sau casei de avocatura care ma va reprezenta. Am luat aceasta decizie pentru ca nu pot accepta ca in tara mea sa fiu abuzat in acest mod, repetat, de-a dreptul hartuit (nu este singura speta), si voi avea nevoie constant de un aparator in Mun. Bucuresti, eu fiind domiciliat in Constanta.
Multumesc anticipat!

Guest

Re: Abuz al Politiei Rutiere Bucuresti - Sector 6

Post by Guest » 26 May 2014, 19:02

Buna seara !
Nu stiu daca pana acum speta dv. a fost solutionata . Eu, fiind pe langa avocat si jurnalist radio-tv de peste 20 de ani, m-ar interesa aceasta speta. MA PUTETI CONTACTA LA NR. 0724619081 sau e-mail mirceapelea@yaho.cm
Cu multa stima si colegialitate,
pof. Mircea PELEA
AVOCAT

Post Reply