cadastru-intabulare

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

cadastru-intabulare

Post by Guest » 21 May 2014, 08:45

Buna ziua,
Acum cativa ani am vandut o parte din proprietate si s-a facut prin hotarare judecatoreasca scoaterea din indiviziune, in care s-a stabilit clar ce imi apartine mie si ce apartine noului vecin. Avem in comun doar pivnita si 9mp care sunt de acces la pivnita. Atunci nici unul nu a facut cadastru si intabulare. Noul vecin a decedat si mostenitoare este sotia acestuia, care refuza sa colaboreze, cu toate ca m-am oferit sa platesc eu tot- inclusiv cheltuielile ce ii revin pentru succesiune si pentru cadastrul si intabularea proprietatii sale. Cei de la Oficiul de Cadastru imi spun ca nu imi pot face cadastrul si intabularea daca vecina nu imi da copie dupa certificatul de deces al sotului si copie de pe buletinul ei, cu toate ca le-am spus ca renunt la vechiul numar cadastral si sa imi dea unul nou, cel vechi ramanand vecinei. De un an ma tot rog de ea sa colaboreze, initial a fost de acord , pe urma m-a tot amanat si acum nici nu mai raspunde la telefon. Am apelat la toti cunoscutii ei sa o convinga, dar aceasta refuza orice colaborare. Va rog sa imi spuneti ce este de facut, caci nu pot face nimic fara cadastru si intabulare. Vreau sa renovez si sa construiesc pe proprietate , dar sunt blocat.
Multumesc

C_A_Coltuc

Re: cadastru-intabulare

Post by C_A_Coltuc » 22 May 2014, 12:55

Trebuie obtinuta o hotarare instanta

Post Reply