Abuz grosolan facut de Banca Raiffeisen

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Ana Slatineanu

Abuz grosolan facut de Banca Raiffeisen

Post by Ana Slatineanu » 21 May 2014, 10:06

Buna, Am o situati foarte ingrata cu banca Raiffeisen, care mi-au terfelit toti banii din cont fara nici un drep, Acum 2 ani am avut o poprire facuta de ANAF Timisoara pe 3 conturi printre care si Rfz, am platit imedeat valoarea poprita prin ING si am 2 adrese acasa una adresata mie referitoare la ridicarea popririi si una adresata Bancilor. Dar din pacate 2 din ele au rezolvat situatia, dar RFZ nu a dorit sa faca lucru acesta timp de 2 ani, acum cand am avut nevoie de contul de RFZ m-am trezit ca ei nu au ridicat poprirea si au trimis banii de 3 ori la TM si cei de-acolo ii trimit inapoi, ultimul status este ca banii au ramas acolo eu ne mai figurand in cu nici o situatie la ANAF Timisoara, dar asta este o alta problema, oricum la poprire mi-au luat cu 1700 de ron mai mult si au zis ca nu e de competenta lor sa mi-i dea inapoi. pe mine ma intereseaza cum fac cu banca, cum imi recuperez eu banii pierduti in urma incompetentei lor.

Post Reply