vreau fetita sa stea cu mine
vreau fetita sa stea cu mine
Buna ziua,sunt disperata.Am o fetita de 8 luni pe care inca o alaptez,sunt in prenatal si tocmai am aflat ca sotu meu vrea sa divorteze de mine in urma unei lipse de comunicare intre noi.Tocmai am aflat de existenta altei femei in viata lui si aproape am fost data afara din casa cu fetita pentru ca el nu doreste sa ma mai vada prin preajma lui.Mentionez ca el are o situatie financiara mai buna si ma ameninta ca el o sa imi ia fetita de langa mine cautand diverse motive spre exemplu cel ca eu locuiesc la tara si el la oras.Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat daca el chiar ar putea sa imi ia fetita.
Re: vreau fetita sa stea cu mine
Chiar daca are o situatie financiara mai buna nu are motive intemeiate sa obtina custodia fetitei. Lucrurile nu sunt atat de simple precum crede sotul dvs., se va trezi cand ii veti solicita pensie de intretinere, eventual ii veti face o plangere penala pentru abandon de familie, iar amanta ma indoiesc ca isi doreste sa creasca si sa educe copilul dvs. La procesul de divort aduceti un martor care sa sustina ca el are o amanta, motiv pt care isi doreste separarea de dvs. si copil.