FNI-AAAS
FNI-AAAS
Buna ziua, mi-as dori tare mult sa ma sfatuiti in legatura cu banii depusi la FNI-CEC. Pana acum,din motive foarte personale,nu am fost reprezentat in nici un proces de recuperare a banilor, dar acum am mare nevoie de ei. Am sunat la AAAS(fost AVAS) si mi-au spus ca nu este tarziu , doar ca numai un avocat poate face o intampinare sa fiu trecut in anexele sentinta respectiva (Nr.423/ 20.03.2007). As vrea sa imi spuneti ce pot face ? Multumesc mult.
Re: FNI-AAAS
Daca ati verificat anexa acestei Sentinte penale si nu va regasiti, sunteti cu atat mai mult indreptatit sa solicitati plata contravalorii unitatilor de fond.
Re: FNI-AAAS
multumesc mult pentru raspuns , este posibil sa recuperez banii chiar daca nu am participat la nici un proces ?! Singura actiune a fost declaratiile date la politie imediat dupa prabusirea fondului(pe care le-am solicitat, dar nu le-am mai gasit). As vrea sa ma lamuriti cu privire la :
- la ce valoare a unitatilor de fond suntem despagubiti ? (eu am depus in jur de 30 mil.lei la valoarea de cca 103000 lei)
- cate sanse am sa fiu despagubit ?
- cat ma costa serviciile dvs. ?
O zi buna.
- la ce valoare a unitatilor de fond suntem despagubiti ? (eu am depus in jur de 30 mil.lei la valoarea de cca 103000 lei)
- cate sanse am sa fiu despagubit ?
- cat ma costa serviciile dvs. ?
O zi buna.