gresit certificat de casatorie
gresit certificat de casatorie
buna ziua!Am o problema si nu stiu cum o pot rezolva.tata a decedat recent..am incerct sa-i fac mamei pensia de urmas, dar cu aceasta ocazie am aflat ca certificatul de casatorie al mamei este completat gresit..ne-am deplasat la primaria unde s-a oficiat casatoria acum 50 de ani si am aflat ca si in registru de stare civila a fost facuta aceeasi greseala..respectiv ion ion(nume tata) se casatoreste cu ion maria, nu cu numele avut de mama la nastere (iliescu maria)..pentru rectificare ni s-au cerut certificatele de nastere ale parintilor mamei?!!!parintii mamei fiind nascuti in anul 1901???!!!..este chiar necesar pentru aceasta rectificare acele certificate de nastere?..la primariile unde s-au nascut bunicii ni s-a spus ca arhiva a fost predata si nu mai au acele registre, dar si ca noi personal nu putem obtine acele certificate..ce putem face, nu a fost vina noastra..mama in 50 de ani a schimbat atatea buletine, chiar nu a observat nimeni acea greseala a unui functionar incompetent?
Re: gresit certificat de casatorie
Pai tocmai asta vreau sa intreb si eu (inainte sa-i acuzam pe altii de incompetenta). Mama dvs. a schimbat atatea buletine si nu observat ca are numele de fata-mare gresit??????????vera 2014 wrote:mama in 50 de ani a schimbat atatea buletine, chiar nu a observat nimeni acea greseala a unui functionar incompetent?