M-am batut cu cineva! Ceva sfaturi, va rog!

Discutii privind procedura penala
Post Reply
sorin121

M-am batut cu cineva! Ceva sfaturi, va rog!

Post by sorin121 » 21 Feb 2014, 23:20

E destul de complicat, m-am batut cineva, sa-i zicem Individu, el a iesit mai sifonat cu vanatai , maxim .Tin sa va zic ca e prima oara cand ma bat cu cineva,la aproape 24 de ani si sunt cam speriat, acum mai ales acum ca a sunat la 112 si cred ca s-a dus la spital si cred ca are si ceva ,,pile'' pe acolo.

Cum am ajuns, azi l-am sunat pe Individu, locuim in acelasi sat, ca avea sa imi dea niste bani si l-am cam amentat cu ca-l bat, si ne-am injurat, ma rog, gura mare amandoi. Mai pe seara ma duc cu mai multi prieteni la unul dintre ei acasa. Am stat ceva si apoi am plecat de la el cu doi prieteni. In drumul nostru am trecut si prin aproape prin fata pe la el, el sta langa o intersectie. In aceasta intersectie ne-am intalnit cu un alt prieten, si am stat putin de vorba, intre timp unul dintre cei doi prieteni cu care eram, a realizat ca a plecat cu geaca si cu telefonul prietenului la care am fost ( ca era putin frig afara pe unde am stat acolo la el, si i-a dat geaca lui ) , si l-a sunat pe un alt prieten si au zis sa-i asteptam ca vin si ei imediat..creed ca cam 10 m am stat. Intre timp a venit Individu acasa cu masina si m-am dus sa vorbesc cu el. In spatele meu a venit unul dintre prieteni cu mn, ca vroia sa vb cu el ca sunt implicati amadoi intru-un dosar cu un furt de telefon, la tribunal( Individu a mai avut un dosar pe la politie, ca i-a dat un pumn cuiva si ia spart dinti). Acum, iar ne-am luat la cearta si i-am cam dat o jumate de palma, dupa care a inceput sa ma loveasca cu pumni, am inceput sa dau si eu. La un moment dat ne-am oprit,ne-am potolit, m-am dus langa el l-am intrebat cand imi da banii, mi-a zis o data si s-a facut ca da sa intre in curte si s-a intors si m-a lovit cu pumnul, dupa care l-am apucat ne-am strans de gat, am cazut pe jos ne-am mai lovit cu pumni ...pana la urma ne-am oprit, o vad pe nevasta-sa, care a vazut toata scena, cu un par in mana. Dupa aceea eu am plecat.
Acum ma suna un nr privat, seful lui cica, si m-a intreaba ca ce am avut cu el de am intrat in curte peste el, cu mai multi sa il bat,ca m-a vazut toata familia lui, ca a sunat la 112 ca o sa ne mai intalnim.Seful lui e ''un smecheras'' are un parc auto, si cred ca are ceva relatii.
Eu nu am nici un semn vizibil, dar simt ceva dureri.
El e cam mai mic de inaltime si slab, un prapadit cum s-ar zice. Eu sunt mai inalt am 1.80 si 75 kg, slab de fel.
Ce ar trebui sa fac?

Guest

Re: M-am batut cu cineva! Ceva sfaturi, va rog!

Post by Guest » 22 Feb 2014, 09:25

'' In aceasta intersectie ne-am intalnit cu un alt prieten, si am stat putin de vorba, intre timp unul dintre cei doi prieteni cu care eram, a realizat ca a plecat cu geaca si cu telefonul prietenului la care am fost ( ca era putin frig afara pe unde am stat acolo la el, si i-a dat geaca lui ) , si l-a sunat pe un alt prieten si au zis sa-i asteptam ca vin si ei imediat..creed ca cam 10 m am stat. ''

Ideea e ca am asteptat in intersectia aceea sa ii dam telefonul inapoi prietenului, cel la care am fost in vizita
Inca nu am dat nicio declaratie la politie, ce as putea patii??

Post Reply