Imprumut fara acte doveditoare

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Imprumut fara acte doveditoare

Post by Guest » 18 Feb 2014, 15:07

Buna ziua,

in anul 2010 m-am mutat impreuna cu tatal meu biologic si concubina acestuia in casa acesteia, eu fiind majora si angajata pe toata perioada cat am stat la ei si ofeream bani pentru intretinerea casei sale. Concubina m-a rugat sa fac un imprumut pe numele meu, deoarece ea avea deja prea multe credite si nu putea contracta inca unul. Avea nevoie de bani pentru a plati avocatul care il reprezenta pe tatal meu in procesul cu mama sa decedata pentru a se face succesiunea. Am facut un imprumut de 16000 lei, pe care i-am dat concubinei in mana, fara vreun contract, pe buna credinta. Si-a platit creditele personale si si-a pus termopane in acea casa in care locuiam toti 3, dar nu stiu daca a platit si avocatul. Tatal meu urma sa primeasca 32% dintr-un apartament cu doua camere unde eu am adresa din buletin, si 62% apartinea sotului bunicii mele, dar a murit intre timp si sotul bunicii. ACUM SE DISCUTA SUCCESIUNEA.
Ca urmare a unei discutii non-violente, am fost data afara din casa de catre concubina tatalui meu ( cu care sta de mai bine de 20 de ani), iar acum refuza sa plateasca sau sa raspunda la telefon, desi imi spusese ca vom discuta despre cum imi va restitui acest credit. Creditul este fara ipoteca, ea nu este co-platitor si am dat actul apartamentului pe care se face succesiunea. EXISTA VREO POSIBILITATE SA PRIMESC SUMA INAPOI? Acum sunt somera si locuiesc cu iubitul meu.
Va multumesc!

Guest

Re: Imprumut fara acte doveditoare

Post by Guest » 20 Feb 2014, 20:19

Buna seara !
Problema dv. poate fi solutionata. Imperativ este nevoie sa aveti langa dv. un avocat care sa va acorde o consultatie de specialitate.
Daca va putem ajuta apelati nr. 0724619081 sau adresa de email mirceapelea@yahoo.com Sa aveti o seara frumoasa !

Post Reply