fact. telefonie mobila si scrisori de la firme de recuperare

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
catalin0606666

fact. telefonie mobila si scrisori de la firme de recuperare

Post by catalin0606666 » 12 Feb 2014, 11:23

Buna ziua,
Am primit o notificare de plata de la Eos KSI prin care ma instiinteaza ca as avea de platiti o suma ce rezulta din neindeplinirea obligatiilor contractuale catre firma ORANGE.Problema e ca nu stiu sa mai am vreo factura neplatita care ORANGE.Am avut abonament la ei pana in luna iulie 2005 cand l-am reziliat(perioada in care am fost abonat la ei a fost de 7 ani).Cand am renuntat la contract stiu ca mi-am platit toate datoriile.Partea proasta e ca nu mai am nici facturi,nici contractul cu Orange,nici chitante(dupa 9 ani de zile cine le-ar mai paastra).
Intrebarea e ca sa fac.Sa le raspund sau sa ii las in pace.Am citit ca datoria chiar daca ar fi sa existe(eu stiu ca nu e)se prescrie dupa 3 ani.Pe alt forum am vazut ca ar fi bine sa le scriu,sa le cer documente justificative pentru aceasta datorie si modul in care m-au mai instiintat pana acum de existenta ei(mentionez ca nu am primit in toti acesti ani nici din partea Orange nici din alta parte vreo instiintare de plata).Ei ma ameninta ca daca nu platesc trimit instiintare catre executorul judecatoresc pentru executare silita.Fara sa am cunostinte juridice dar executare nu se face in urma unei hot judecatoresti?Deci ar fi trebuit sa fiu citat pt proces..
Va multumesc si astept raspuns.

Mediator Armeanca

Re: fact. telefonie mobila si scrisori de la firme de recupe

Post by Mediator Armeanca » 20 Feb 2014, 10:31

Alegeti Medierea
Prin mediere puteti ajunge la un acord care devine ulterior titlu executoriu
Va stau la dispozitie pentru mediere si mai multe informatii

Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511

Post Reply