Buna ziua Stimate Doamne, Stimati Domni,
conform hotararii judecatoresti din 2008 asociatia de proprietari trebuie sa-mi elibereze o adeverinta pentu 12 ani vechime ca salariat*ingrijitoare*. Am apelat din iunie 2013 la un executor judecatoresc care a fraternizat cu asociatia si doreste sa semnez o adeverinta fara ca asociatia sa fie platit contributiile sociale pentru subsemnata -m-am interesat la stagii de cotizatii pt. perioada de vechime si nu apar cu stagii de cotizatie . In hotarare se specifica adeverinta sa fie eliberata conf. art.34.alin.5 din codul muncii
Care sunt pasii de urmat pentru o plangere penala.
va multumesc din suflet
Doamne Ajuta
Bogoiu Nicoleta Mihaela
nepunere in aplicare a unei sentinte definitive, irevocabilv
Re: nepunere in aplicare a unei sentinte definitive, irevoca
Puteti face chiar dvs. o contestatie la executare daca vi se pare ca executorul nu isi indeplineste atributiile.
Plangerea penala, o formulati si o depuneti la politie/parchet cu descrierea faptelor si incadrarea pe care o considerati aplicabila persoanei impotriva careia o faceti. Atasati plangerii toate inscrisurile care considerati ca dovedesc cele sustinute de dvs. Desigur, in copie conforma cu originalul.
Plangerea penala, o formulati si o depuneti la politie/parchet cu descrierea faptelor si incadrarea pe care o considerati aplicabila persoanei impotriva careia o faceti. Atasati plangerii toate inscrisurile care considerati ca dovedesc cele sustinute de dvs. Desigur, in copie conforma cu originalul.