Buna ziua si va rog frumos sa mi raspundeti la intrebare daca puteti si aveti timp...Multumesc
Mama mea(decedata in 2009) a obtinut un imobil prin uzucapiunea de 30 de ani locuind din anul 1970 pana in anul 2000 in acest imobil.In anul 1985 sa casatorit legal cu un domn.In anul 2000 sau facut actele de Uzucapiunea de 30 de ani ...Din actul casei reiese ca ,Amandoi detin dreptul de propietate prin Uzucapiunea de 30 de ani asupra imobilului .Intrebare oare el care a venit in casa in anul 1985 si pina in 2000 cand sau facut actele
nu are locuiti decat 15 ani in imobil nu 30 cum se spune in act detine si el acest drept prin casatorie ? .Si inca ceva daca il dau in judecata pe el( Tata) eu fiind fiul ei din prima casatorie .Se poate dovedii gresala facuta atunci in act ? Si ce drepturi imi revin ....Multumesc
UZUCAPIUNE
Re: UZUCAPIUNE
Buna seara !
Interesant si rezolvabil cazul in speta. Pentru aceasta trebuie sa faceti dovada si , in consecinta sa consultati imperativ un avocat care sa va acorde o consultatie de specialitate. Oricum, din cele relatete, pe scurt, de dv., sansele de a castiga litigiul va apartin.
av. Mircea PELEA
mirceapelea@yahoo.com
Interesant si rezolvabil cazul in speta. Pentru aceasta trebuie sa faceti dovada si , in consecinta sa consultati imperativ un avocat care sa va acorde o consultatie de specialitate. Oricum, din cele relatete, pe scurt, de dv., sansele de a castiga litigiul va apartin.
av. Mircea PELEA
mirceapelea@yahoo.com