urgent

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
grig

urgent

Post by grig » 11 Jan 2014, 01:26

Un constructor (persoana fizica) mi-a pricinuit o pagubă importantă şi doresc să introduc o acţiune împotriva lui. Am tot ce-mi trebuie: contract, chitante pentru sumele (avansuri) primite, p-v de constatare a situatiei de lucrari (cu 6 martori). Problema este că fostul constructor (domiciliat intr-un bloc vecin cu casa mea) şi-a vândut apartamentul (cu cca 10 luni în urmă) şi nu ştiu unde domiciliază acum. Stiu insă sigur (am aflat printr-un concurs fericit de împrejurări) că nu şi-a schimbat Cartea de identitate figurând, în continuare, cu domiciliul la adresa proprietăţii pe care a vândut-o. Din textele noilor coduri (cel civil şi cel de procedură civilă) am înţeles că nu-l mai pot chema în judecată la adresa de domiciliu din C.I. dacă ştiu că nu mai locuieşte acolo şi că trebuie să depun toate diligenţele pentru a-i afla noul domiciliu. Oricum m-am încurcat în textele noilor coduri. Nu mi se par clare, mi se par contradictorii … Imi puteţi spune cum ar trebui să procedez ? … Este necesara notificarea prealabila ?

Guest

Re: urgent

Post by Guest » 19 Jan 2014, 18:37

Buna seara !

Pentru clarificarea si rezolvarea spetei dv., aveti imperativ este necesar sa consultati un avocat titular si, apoi, sa actionati in instanta persoane in cauza.

Mircea PELEA
avocat titular
mirceapelea@yahoo.com

Silviu

Re: urgent

Post by Silviu » 23 Jan 2014, 11:30

Da' de ce titular? Un ne-titular nu se poate? Ce-i aia avocat TITULAR?

Post Reply