Buna seara,
In 2010 am depus documentatia la E.On si am obtinut un aviz de amplasament favorabil.
In 2012 la finalizarea consrtructiei nu mi s-a aprobat racordarea pe motiv ca nu am respectat avizul de amplasament.
L-am respectat avizul de amplasament, am toate actele necesare locuintei : Autorizatie de construire, Proiect, Intabularea locuintei la rosu si Procesul verbal de finalizare a lucrarilor. Precizez ca retea este de joasa tensiune, de 0,4 kV si firele nu sunt izolate.
Avizul de amplasament cu Anexa Avizului de Amplasament sunt contradictorii : in Aviz imi cer sa respect o limita de inaltime de 1,5 m, iar in Anexa stalpul si firele sunt trecute la limita proprietatii.
Am o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva, compania E.On trebuie sa o dau in judecata ca sa anulez avizul de racordare, sa demonstrez ca am respectat conditiile si greseala e a lor? Angajatii E.On sunt functionari publici?
Am ceva vreme de cand incerc sa imi fac dreptate si e o intreaga mafie aici!
Multumesc oricui ma poate ajuta cu un sfat.
Am ne voie de ajutor sa deschid un proces cu E-ON electrica
Re: Am ne voie de ajutor sa deschid un proces cu E-ON electr
Buna ziua
Inainte de a demara o actiune judecatoreasca, trebuie sa parcurgeti procedura de informare privind mediarea
Asa ca alegeti medierea. Prin mediare puteti ajunge chiar la un acord/intelegere cu EON, acord care poate fi prezentat ulterior instantei si aceasta va pronunta o hotarare privind intelegerea partilor.
Pentru mai multe informatii referitoare la sedinta de informare si la mediere, va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511
Inainte de a demara o actiune judecatoreasca, trebuie sa parcurgeti procedura de informare privind mediarea
Asa ca alegeti medierea. Prin mediare puteti ajunge chiar la un acord/intelegere cu EON, acord care poate fi prezentat ulterior instantei si aceasta va pronunta o hotarare privind intelegerea partilor.
Pentru mai multe informatii referitoare la sedinta de informare si la mediere, va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511