Consultanta bancar financiara

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Mihaela03

Consultanta bancar financiara

Post by Mihaela03 » 14 Jan 2014, 20:24

Buna. In 2006,in timpul casatoriei am facut impreuna cu sotul meu un credit de nevoi personale, eu fiind coplatitor la BRD. Ulterior in 2011 am divortat , schimbandu-mi adresa de domiciliu. El ramanand sa achite banca ( fiind platitor ) .In luna Decembrie a anului 2013 incercand sa-mi scot salariu am ramas surprinsa vazandu-mi cardul blocat . Cerand explicatii la BCR de unde imi ridic salariul nu au stiut sa-mi dea prea multe detalii afland doar ca mi-a fost facuta poprire pe salariu fara a fi instiintata sau sa fi primit vero notificare . Si primind de la BCR prin extras de cont numele executorilor judecatoresti . De asemenea am fost nevoita sa caut personal adresa acestora . Din discutile purtate cu executorul am aflat ca el neavand servici , dar totodata nefacandu-se in aceasta privinta nici o ancheta( afland asta din discutiile purtate cu executorul )sunt buna de plata . Mentionez ca tot ceea ce cuprinde notificari , instiintari , etc au ajuns la mine in data de 14 Ianuarie 2014 , procesul incepand in 2011 . Cerand explicatii la BRD acestia nu au vrut sa-mi dea nici un extras de cont nici cei de la S.C Kruk nici executorul .Cum as putea intra in posesia extrasului de cont ? Multumesc , astept mesaj urcent .Sunt disperata !!

Mediator Armeanca

Re: Consultanta bancar financiara

Post by Mediator Armeanca » 16 Jan 2014, 15:46

Buna ziua
Alegeti medierea. Trimiteti invitatie la mediere partilor , iar in cadrul procesului de mediere puteti afla direct , de la fiecare parte care este situatia. De asemenea, prin mediere puteti ajunge la un acord in ceee ce priveste eventualitatea achitare a debitului.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie

Mariana Armeanca- Birou de mediere[/b]
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511

Post Reply