Consultanta bancar financiara
Consultanta bancar financiara
Buna. In 2006,in timpul casatoriei am facut impreuna cu sotul meu un credit de nevoi personale, eu fiind coplatitor la BRD. Ulterior in 2011 am divortat , schimbandu-mi adresa de domiciliu. El ramanand sa achite banca ( fiind platitor ) .In luna Decembrie a anului 2013 incercand sa-mi scot salariu am ramas surprinsa vazandu-mi cardul blocat . Cerand explicatii la BCR de unde imi ridic salariul nu au stiut sa-mi dea prea multe detalii afland doar ca mi-a fost facuta poprire pe salariu fara a fi instiintata sau sa fi primit vero notificare . Si primind de la BCR prin extras de cont numele executorilor judecatoresti . De asemenea am fost nevoita sa caut personal adresa acestora . Din discutile purtate cu executorul am aflat ca el neavand servici , dar totodata nefacandu-se in aceasta privinta nici o ancheta( afland asta din discutiile purtate cu executorul )sunt buna de plata . Mentionez ca tot ceea ce cuprinde notificari , instiintari , etc au ajuns la mine in data de 14 Ianuarie 2014 , procesul incepand in 2011 . Cerand explicatii la BRD acestia nu au vrut sa-mi dea nici un extras de cont nici cei de la S.C Kruk nici executorul .Cum as putea intra in posesia extrasului de cont ? Multumesc , astept mesaj urcent .Sunt disperata !!
Re: Consultanta bancar financiara
Buna ziua
Alegeti medierea. Trimiteti invitatie la mediere partilor , iar in cadrul procesului de mediere puteti afla direct , de la fiecare parte care este situatia. De asemenea, prin mediere puteti ajunge la un acord in ceee ce priveste eventualitatea achitare a debitului.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere[/b]
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511
Alegeti medierea. Trimiteti invitatie la mediere partilor , iar in cadrul procesului de mediere puteti afla direct , de la fiecare parte care este situatia. De asemenea, prin mediere puteti ajunge la un acord in ceee ce priveste eventualitatea achitare a debitului.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere[/b]
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511