PFA profesor - factura sau doar chitanta?
PFA profesor - factura sau doar chitanta?
Buna ziua! Un prieten este PFA traducator, si organizeaza evenimente culturale in limba engleza la o gradinita, fiind platit in numerar de catre parinti. Este suficient ca prietenul meu sa taie chitanta, sau este necesara factura? Si in cazul in care profesorul preda ore in particular, cum procedeaza, intocmeste factura dupa fiecare sedinta predata? Multumesc!
Re: PFA profesor - factura sau doar chitanta?
Nu stiu daca merge chitanta fara factura, ca atunci iti trebuie un bon sau ceva pe baza a ce tai factura, cred.
Factura se poate emite cu Word-ul sau mai simplu si eficient cu un program de facturare. Iti recomanda programul de facturare QInvoices. Poti sa citesti pe site-ul lor (qsolutions.ro) ce facilitati ofera si sa vezi daca se potriveste cu ce aveti nevoie.
Succes.
Factura se poate emite cu Word-ul sau mai simplu si eficient cu un program de facturare. Iti recomanda programul de facturare QInvoices. Poti sa citesti pe site-ul lor (qsolutions.ro) ce facilitati ofera si sa vezi daca se potriveste cu ce aveti nevoie.
Succes.
Re: PFA profesor - factura sau doar chitanta?
Se poate doar numai chitanta daca preseteaza servciile catre persoane fizice. Insa neaparat sa treaca pe ea di o descriere a serviciilor prestate.