succesiunea dupa moartea tatalui

Post Reply
elena movila

succesiunea dupa moartea tatalui

Post by elena movila » 11 Jan 2014, 18:34

buna ziua pariinti mei au divortat acum 12 ani facand partajul doar apartamentului pe care il avea .tata a plecat in jud neamt si mama a ramas in brasov .tata a cumparat o casa in neamt si in timp ce acumparat casa a cunoscut o femeia care a stat cu ea necasatoriti timp de 2 ani care a rezultat si un copil cu ea tata a pus casa un sfert din ea pe numele femei cu care a stat. dupa doi ani femeia a luat copilul si a plecat de la tata .el a ramas singur pana in decembrie 2013 cand a murit .noi suntem 4 frati si suntem plecati din tara . acum ca tata a murit vroiam sa stim cine are dreptul la bunuriile lui daca suntem 4 fratii si femeia cu care a stat 2 ani are un baietel .se poate face succesiunea noi copii lui .tin sa mentionez ca la partaj un s-a impartit toate bunuriile avand si multe terenuri din timpul casatoriei cu mama mea.acum un stim unde e femeia cu care a stat tata 2 ani un stiu daca trebuie sa o cautam.astept raspuns .va multumesc am nevoie de ajutor ca e cam greu din stainatate sa iau legatura cu avocati in romania

Post Reply