Blocare card debit

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Cristi

Blocare card debit

Post by Cristi » 23 Dec 2013, 20:01

Buna seara ma numesc Sandulescu Cristian si locuiesc in Orasul Petrila Judetul Hunedoara,in data de 23 decembrie am facut un imprumut pe termen foarte scurt la viva credit ifn pentru nevoi personale si spre surprinderea mea dupa ce am urmat toate demersurile si mi s-a acordat creditul respectiv cind am mers la bancomat sa ridic suma respectiva am primit un mesaj in care mi se spunea tranzactie refuzata si ca nu am activat acest tip de cont,mentionez ca am deschis un cont de debit la BANCPOST unde mi se vireaza pensia pe card lunar,vazind acest mesaj am luat legatura cu banca emitenta a cardului de unde mi s-a explicat ca am contul blocat de catre doamna executor Miscoci Dorina Anca intrucit am o datorie mai veche neonorata din motive bine intemeiate(o perioada de timp fara nici-un venit)la care mi s-a facut executare silita.Am rugamintea la dumneavoastra sa imi spuneti daca este legal sa mi se blocheze total contul sa mi se retina toti banii din cont si sa mi se restrictioneze accesul la contul meu bancar,si desigur ce demersuri ar trebui sa fac,in speranta ca ma veti ajuta va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc ca mi-ati citit mesajul

Guest

Re: Blocare card debit

Post by Guest » 06 Jan 2014, 17:20

Poti sa spui adio banilor pe care ii aveai pe card.
Pe scurt, cand esti executat se confisca toti banii din toate conturile, urmand ca tu sa mergi cu adeverinta de salariu, si sa-i explici executorului care este salariul tau, in ce cont vine, si ce valoare are, urmand ca pe viitor executorul sa opreasca doar jumatate din salariu. Toata celelalte sume care nu au legatura cu salariul (ori alocatii si alte ajutoare) se confisca integral, pana la achitarea datoriei vechi, a dobanzilor, a cheltuielilor de judecata si a onorariului executorului.

Nu inteleg totusi de ce este blocat contul, dar daca se deblocheaza, soldul va fi de zero lei.

Post Reply