permis retinut din luna iulie

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Guest

permis retinut din luna iulie

Post by Guest » 07 Dec 2013, 11:12

buna ziua,
am permisul retinut pentru art 85 1 si 2 din luna iulie 2013 si pana in prezent nu am primit nimic decat o instiintare ca numai am drept de conducere.In iulie un prieten m-a rugat sa merg cu el sa cumpere o masina in slatina judetul olt am fost oprit de politie si mi-sa adus la cunostinta ca autovehiculul pe care il conduc are numar fals si este radiat si ca imi va fi intocmit dosar penal, am incercat sa le explic ca nu este masina mea si ca nu aveam de unde sa stiu dar nimic, legea e lege si m-am ales cu dosar si eu si prietenul meu unul pentru art 85 1 si 2 iar prietenul meu nu stiu pentru ce.precizez ca numarul era facut dintr-un colant si lipit peste alta placuta aceasta a fost explicatia politistului la intrebarea mea de ce ma incadreaza la numar fals pentru ca numarul care era lipit pe masina era acelasi din talon si cartea masini.

intrebarea mea este cat voi mai sta, fara sa ma cheme nimeni sa duca cercetarile mai departe, exista un termen sau este la voia politiei si a procurorului?

va multumesc anticipat

Guest

Re: permis retinut din luna iulie

Post by Guest » 07 Dec 2013, 17:33

Buna seara !

Pentru clarificare problemei cu care va confruntati, puteti suna la nr. 0724619081, in vederea stabilirii unei eventuale consultatii de specialitate.

Cu respect,
Mircea PELEA
avocat titular

Post Reply