Buna ziua!
O intrebare scurta am si eu :
In urma divortului de comun acord cu sotul (el a bagat actele) avem un program de vizita al copilului pe care dansul nu il respecta ce pot face in aceasta situatie?
Sunt obligata sa il las sa il ia numai cand "are el timp" mentionez ca ar trebui sa il ia in fiecare marti si joi 17:00-20:00 si un weekend da si unul nu ( de vineri 17:00 pana duminica 20:00) iar el il ia doar duminica ( 12:00 - 20:00 ) o data la 2 - 3 saptamani.
Va multumesc pentru atentie !
Nerespectarea programului de vizita al copilului dupa divort
Re: Nerespectarea programului de vizita al copilului dupa di
Atunci cand doreste sa-l ia in afara programului stabilit de instanta, sunteti indreptatita sa refuzati incredintarea minorului. Un tata responsabil ar trebui sa-si faca timp pentru copilul lui, in caz contrar ar putea cere in instanta un alt program de vizitare a minorului, in care sa se incadreze.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
El nu stie decat sa ma sune sa vorbeasca cu baiatul,spune ca nu are timp mai mult de atat ca lucreaza foarte mult,iar cand nu ii raspund la telefon imi trimite mesaje cu reprosuri si ca o sa imi para rau ca am distrus familia.Nu cred ca sunt obligata sa suport toate aceste lucruri.
Doresc sa stiu daca mai sunt valabile aceste date de contact ale dvs si daca va voi putea contacta pentru o intalnire,sa imi spuneti care sunt drepturile mele si ale copilului si cum trebuie sa reactionez la comportamentul lui.
Va multumesc!
Telefon contact: 0723646221
Email: avocat_2011@yahoo.com
El nu stie decat sa ma sune sa vorbeasca cu baiatul,spune ca nu are timp mai mult de atat ca lucreaza foarte mult,iar cand nu ii raspund la telefon imi trimite mesaje cu reprosuri si ca o sa imi para rau ca am distrus familia.Nu cred ca sunt obligata sa suport toate aceste lucruri.
Doresc sa stiu daca mai sunt valabile aceste date de contact ale dvs si daca va voi putea contacta pentru o intalnire,sa imi spuneti care sunt drepturile mele si ale copilului si cum trebuie sa reactionez la comportamentul lui.
Va multumesc!
Telefon contact: 0723646221
Email: avocat_2011@yahoo.com
Ma scuzati acum am vazut nr de tel si adresa de email la semnatura mesajului dvs.
Va multumesc pentru atentia acordata.
Va multumesc pentru atentia acordata.