proces litigiu de munca
proces litigiu de munca
am fost pontata o zi nemotivata de catre vicepresedinta instantei, cu toate ca am trimis cerere prin e-mail in care am solicitat o zi de CO din cele 30 la care aveam dreptul in acel an. Am chemat-o in judecata, ca pirita si tribunalul, ca angajator, pentru a-mi rectifica ziua nemotivata iar tribunalul arges a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocate de pirita si a invocat din oficiu lipsa aceleiasi calitati a tribunalului, pe care, de asemenea, a admis-o. In acest caz, va intreb: eu cu cine ar trebui sa ma judec ? Nu e tribunalul angajatorul meu , eu avind functia de grefier ? Inca nu am primit motivarea de la tribunal si de aceea vin si intreb, ca cetateanul turmentat "Eu cu cine votez "? Cu multe multumiri ... pentru lamuriri ...
Re: proces litigiu de munca
Tribunalul e subordonat direct Ministerului de Justitie, introduceti din nou actiunea, chemand in judecata de asta data ambele institutii in calitate de parat.
Re: proces litigiu de munca
In prinicpal pontajul respectiv este urmat de o decizie sau un avertisment. Acela trebuia contestat.