proces litigiu de munca

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

proces litigiu de munca

Post by Guest » 02 Dec 2013, 23:21

am fost pontata o zi nemotivata de catre vicepresedinta instantei, cu toate ca am trimis cerere prin e-mail in care am solicitat o zi de CO din cele 30 la care aveam dreptul in acel an. Am chemat-o in judecata, ca pirita si tribunalul, ca angajator, pentru a-mi rectifica ziua nemotivata iar tribunalul arges a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocate de pirita si a invocat din oficiu lipsa aceleiasi calitati a tribunalului, pe care, de asemenea, a admis-o. In acest caz, va intreb: eu cu cine ar trebui sa ma judec ? Nu e tribunalul angajatorul meu , eu avind functia de grefier ? Inca nu am primit motivarea de la tribunal si de aceea vin si intreb, ca cetateanul turmentat "Eu cu cine votez "? Cu multe multumiri ... pentru lamuriri ...

Leon Carmen

Re: proces litigiu de munca

Post by Leon Carmen » 03 Dec 2013, 10:00

Tribunalul e subordonat direct Ministerului de Justitie, introduceti din nou actiunea, chemand in judecata de asta data ambele institutii in calitate de parat.

Cuculis

Re: proces litigiu de munca

Post by Cuculis » 03 Dec 2013, 14:40

In prinicpal pontajul respectiv este urmat de o decizie sau un avertisment. Acela trebuia contestat.

Post Reply