am ramas fara permis conform art 85 alin 4 din codul rutier
am ramas fara permis conform art 85 alin 4 din codul rutier
Am si eu o mare problema!! prietena mea a cumparat o masina inmatriculata in bulgaria cu toate actele in regula la momentul respectiv!! dupa 2 zile am fost oprit de un echipaj de politie rutiera care mi-au cerut actele la control ale masinei respective!! zis si facut iam dat actele si de akolo a inceput un mare taraboi!! ca masina ar fi radiata din bulgaria,ca actele sunt false,ca numele din acte nu corespund cu ce au verificat ei la fata locului si tot felul de aberatii.mau dus la sectia de politie mi-au facut dosar penal si mi-au retinut permisu pana cand habar nu am!!!! Am fost la parchet in nenumarate randuri sa mi se dea drept de circulatie dar degeaba!! precizez ca acest incident sa intamplat pe data de 29.07.2013. Si pana in prezent nu mi sa dat drept de circulatie.Am fost chemat la politie akum o luna si ceva sa dau o declaratie referitor la ce sa intamplat si cum sa intamplat specificand ca abia sa cumparat masina si eu doar o conduceam.Doamna respectiva de la politia rutiera unde era dosaru a spus ca de fapt masina in cauza NU ARE O ASIGURARE VALABILA dar nici ei nu stiu concret!! Akum va intreb si eu ce asi putea sa fac pentru a redobandi drept de circulatie si daca procedurile au fost facute de catre agentul respectiv de la politia rutiera corect!!Pentru verificarea acelor acte am inteles ca dureaza un timp si nu potzi verifica pe moment cum a facut domnul agent!! Mai mentionez ca am facut plangere impotriva rezolutilor care mi le-au dat de la parchet catre prim procuror si tot la fel am primit un refuz foarte mare!!! Ma poate ajuta cineva foarte urgent?? multumesc
Re: am ramas fara permis conform art 85 alin 4 din codul rut
Faptul ca nu ar avea asigurare nu va priveaza de dreptul de a conduce. Nu stiu daca au facut procedurile corect pentru ca sunt mai multe aspecte care trebuie evaluate. Mergeti la un avocat, foarte urgent, din zona in care locuiti, acesta va studia speta dvs si se va interesa la organele abilitate urmand sa va comunice pasii pe care trebuie sa ii urmati.
Succes.
Succes.