custodie copil 3 ani jum decatre tata necasatorit
custodie copil 3 ani jum decatre tata necasatorit
buna ziua.....daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi si ce ar trebui sa fac.....sunt in concubinaj de ktiva ani cu o femeie din care a rezultat o fetita in vasta de aproape 4 ani recunoscuta si trecuta pe numele meu locuid la mine ...doresc sa obtin custodia fetitei deoarece nu se mai poate trai cu o femeie ca aceasta.....face scandal m suspecteaza de orice vb urat e violenta etc brucand si copilul si certurile si discutiile provocandu le de fata cu copilul....ameninta ca se omoara a incercat o data in casa pleaca cu copilul pe strada fara sa anunte.....nuu intelege si nu concepe ca vreau sa incheiem aceasta relatie ca nu se mai poate trai langa o astfel de femeie...ea nu lucreaza de ani buni.....sta l mine in casa cu parintii mei,,,,,familia ei este formata din tata alcoolic mama iesita l pensie pe caz de boala (bolnava psihic) frate in inchisoare datori la intretinere si asociatia ia dat in judecata sa scoata casa la vanzare pt a.si obtine datoriile fata de bloc,,,neavand unde sa locuiasca.....iam spus sa plece sa ma lase n pace dar fara copil ca nu are ce educatie sa i dea cu asa familie si in asa conditii......am vorbit cu aceasta si iam spus sa mi cedeze copilul k nu este capabila sa l creasca.....as dori sa obtin custodia copilului dar nu stiu de unde sa incep ,,,,se poate sa mi dati niste sfaturi indrumari ......multumesc...va rog ajutati ma
Re: custodie copil 3 ani jum decatre tata necasatorit
Formulati o cerere de incredintare a minorei pe care o depuneti la judecatorie, aduceti martori care sa arate violenta de limbaj si de comportament, ce poate afecta dezvoltarea psihica a copilului, eventual ca a bruscat copilul, aratati de asemenea ca provine dintr-o familie dezorganizata si aveti sanse de a primi custodia.
multumesc....o sa fac ce ma ti indrumat dar daca doriti sa mi mai spuneti si alte lucruri ce as mai putea face deoarece mi se rupe sufletul cand vad k nici eu nici cea mik si fam mea nu avem liniste din cauza acestei femei.....ma aduce in stare sa o dau afara din casa mea dar imi e frica sa nu mi ia fata sa vina cu politia sa mi o ia din casa pana hotaraste instanta in legatura cu ,custodia celei mici ....nu stiu cum sa mai procedez ca ne termina psihic
:(( :(( :((
:(( :(( :((
Formulati cererea de incredintare a minorei pe calea ordonantei presedintiale (motivata si argumentata urgenta!), unde veti arata că minora se află în pericol privind creşterea şi formarea, dezvoltarea şi educarea sa alaturi de mama. E o procedura urgenta, unde instanta va încredinţa temporar (provizoriu) minora unui parinte până la pronunţarea definitivă şi irevocabilă a cererii de încredinţare minor.