Abuz si nepasare din partea autoritatilor locale

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
lylianaelena

Abuz si nepasare din partea autoritatilor locale

Post by lylianaelena » 20 Nov 2013, 13:26

Buna ziua! Numele meu este Mitrache Elena ,locuiesc in Targoviste,Aleea Manastirea Dealu,Nr.19C. In data de 02.09.2013 in fata curtii noastre ,pe domeniul public s-a amplasat un transformator de dimensiuni mari(3.17m lungime , 1.7m latime si 2.1m inaltime). Am facut imediat sesizare la FDEE si Distrigaz intrucat acest transformator este incadrat intre conducte de gaz, canalizare,apa. Acest transformator deserveste unui complex de vile proprietate a SC DIANA SRL Tgv. EU sunt un om obisnuit fara influenta si fara posibilitati financiare deosebite intrucat doar sotul meu lucreaza si avem si un copil bolnav cronic . Deschiderea la strada este de 10.5m si 6m ne sunt afectati cu aceasta lucrare. Nu locuiesc pe vreo strada laturalnica ci pe Aleea Manastirii Dealu ,nu avem alta intrare pe proprietate decat cea din DN 72 care din nefericire pe portiunea unde locuiesc este administrator DAPPP TGV. Acest transformator este pus in dreptul ferestrei noastre (care este destul de mica) luandu-ne vizibilitatea catre strada, la fel si in dreptul usii de la hol. Este mai inalt decat gardul nostru, au turnat beton de jur-imprejurul lui si s-au inaltat cu pamant si beton depasind fundatia casei noastre ,fiind tot timpul expusi inundatiilor.Fata de accesul cu masina in curte este la aproximativ 0.6m afectand vizibilitatea, periclitand siguranta circulatiei. Este deranjant si din punct de vedere estetic. Nu am vazut nicaieri amplasat un astfel de transformator decat in locuri unde nu stanjeneste nici vizual ,nici ca asezare. Am fost in audienta la primarie ,dorind sa vorbim cu primarul dar acesta nu mai tine audiente de foarte mult timp,lasand asta in grija altora. M-am simtit umilita sa aduc la cunostinta celor din comisia de audiere cele relatate si sa fim luati in ras intrebandu-ne de cateva ori ce ne deranjeaza? , cu ce ne deranjeaza acest transformator? , lucrarea este legala, autorizatia de construire este legala.Arhitectul-sef a venit in fata comisiei cu o fotografie a transformatorului luata dintr-un unghi in care casa noastra nu se vede deloc. Va inchipuiti stupoarea mea si a sotului meu cand am vazut ce le arata celor prezenti. Nu doar ca ma afecteaza vizual, fonic si psihic ,imi este pusa in pericol viata mea ,a familiei mele si a vecinilor din zona,intrucat dupa cum am mentionat mai sus, in acest perimetru de 10-12mp sunt bransamente si conducte de gaze, una dintre conducte nefiind pozata ,dupa cum veti vedea in documentele pe care le voi atasa. Intrebarea mea este >Era nevoie de acordul nostru ca proprietari ai imobilului in fata caruia a fost amplasat acest transformator sau nu era nevoie? Aceasta intrebare am adresat-o in scris si celor de la primarie in data de 11.10.2013 neprimind raspuns nici astazi. Am avea sanse ca autorizatia sa fie anulata in instanta si acel transformator sa fie mutat in alta parte? Familia Dutescu detine suficient teren si puteau foarte bine sa-l amplaseze in fata proprietatii lor. Nu intelegem de ce au ales aceasta solutie . Cum cei de la primarie ne tot intrebau de ce si cu ce va deranjeaza ,ma intreb si eu pe fam. Dutescu o deranja sa-l vada in fiecare zi ? ,pentru ca eu asta vad cand ma uit pe fereastra si nu pot sa ma stapanesc din plans .Isi bat joc de noi pentru ca suntem oameni simpli. Daca pe viitor noi sau copilul nostru vrem sa vindem acest teren ,cu siguranta ca vom pierde foarte mult la pret si poate chiar nu am gasi un cumparator.Cine ar mai cumpara asa ceva? Mai mentionez ca pe pagina web a primariei am gasit certificatele de urbanism si autorizatiile de construire din 2013 si acesti domni au autorizatie pentru alimentare cu energie electrica nu pentru amplasare transformator iar pe certificatul de urbanism apare adresa noastra nu a dumnealor .La documentele pe care le voi atasa (cele de la primarie gasite pe pagina web) am facut copie doar la prima pagina si la cea unde este solicitantul, respectiv FDEE si Dutescu Diana. Va multumesc din suflet pentru tot efortul dumneavoastra.

Post Reply