partaj

Familiei
Post Reply
marius3479

partaj

Post by marius3479 » 31 Oct 2013, 15:12

buna ziua vreau sa divortez pentru ca sotia mea a plecat in strainatate si si/a gasit alt partener . mentionez ca am un apartament pe care sint proprietar de la parintii mei. pe actul de vinzare cumparare scrie clar noi parintii c.a. si c. g vindem fiului nostru c.m . casatorit cu c.v. mentionez ca ea nu a fost prezenta la notar actele fiind semnate doar de mine si parintii mei . are dreptul la cota din acest apartament ? va multumesc .

Guest

Re: partaj

Post by Guest » 31 Oct 2013, 18:22

Da. Si asta pentru ca parintii v-au vandut, nu cedat dr de proprietate. Ar exista o posibilitate de a va ramane in intregime casa -fie dovedind ca sotia nu a participat la cumpararea locuintei (ex nu a avut venituri pe perioada casatoriei) sau dovedind ca de fapt actul de vanzare cumparare este de fapt o simulatie a unei donatii. Va trebuie un avocat bun in civil pentru asta.

marius3479

Post by marius3479 » 01 Nov 2013, 18:10

in momentul de fata noi am inceput divortul de comun acord desi ea este vinovata ,ea spune ca nu vrea nimic din acel apartament dupa finalizarea divortului mai poate cere ceva sau e mai bine sa intentez eu divort din culpa ei in cazul acesta fiind protejat va multumesc

marius3479

Post by marius3479 » 02 Nov 2013, 11:52

in momentul de fata noi am inceput divortul de comun acord desi ea este vinovata ,ea spune ca nu vrea nimic din acel apartament dupa finalizarea divortului mai poate cere ceva sau e mai bine sa intentez eu divort din culpa ei in cazul acesta fiind protejat va multumesc

Post Reply