Buna ziua.
Mama mea si-a vandut locuinta. I-am facut buletin pe adresa casei mele de vacanta pentru a putea merge la doctor, pentru a-si lua pensia... Din pacate a intrat in casa cu tot felul de ciudati care mi-au facut numai rau. De cateva luni n-a mai aparut, nu mai stiu nimic de ea. Problema e ca nu vreau sa mai aiba acces legal la casa de vacanta a carei adresa o are-n buletin. Mi-e teama c-o sa-mi faca si mai mult rau daca nu voi fi acolo.
Cum o pot scoate din spatiu? Nu stiu cat conteaza, dar fiind divortata nu are acelasi nume cu al meu. Legal nu are niciun drept asupra acelei case, chit ca-n acte mi-e inca mama.
Scoatere din spatiu
Re: Scoatere din spatiu
Nu aveti parghiile legale pentru scoaterea din spatiu.
Dar, aveti tot dreptul sa nu-i mai permiteti sa mai locuiasca acolo, chiar daca are acea adresa trecuta in buletin.
Aveti tot dreptul sa schimbati yala de la intrare si cheile de intrare in casa.
Dar, aveti tot dreptul sa nu-i mai permiteti sa mai locuiasca acolo, chiar daca are acea adresa trecuta in buletin.
Aveti tot dreptul sa schimbati yala de la intrare si cheile de intrare in casa.
Re: Scoatere din spatiu
Buna seara !
Problma sesizata de domnia-voastra se poate rezolva doar pe cale judecatoreasca. Aveti stringent nevoie de consultatia unui avocat care va poate fi de folos. Daca agreati ideea apelati 0724619081 sau email mirceapelea@yahoo.com
Cu rspect,
av. titular Mircea PELEA
Problma sesizata de domnia-voastra se poate rezolva doar pe cale judecatoreasca. Aveti stringent nevoie de consultatia unui avocat care va poate fi de folos. Daca agreati ideea apelati 0724619081 sau email mirceapelea@yahoo.com
Cu rspect,
av. titular Mircea PELEA