furt kaufland germania

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
vizitator 2013

furt kaufland germania

Post by vizitator 2013 » 25 Sep 2013, 22:39

In urma cu 1 luna de zila am intrat in kaufland germania si am luat un stick de 10 euro,m au prins la iesire m au bagat intr o camera,m au controlat si au gasit stick,au chemat politia mi au luat datele mi a spus daca am 100 de euro sa platesc la kaufland am spus ca nu am precizez ca politia nu m a dus la sectie nu mi au facut poza doar mi au luat datele la ce ma pot astepta.

Silviu

Re: furt kaufland germania

Post by Silviu » 28 Sep 2013, 21:19

la orice

kitty

Post by kitty » 18 Oct 2013, 19:52

LA FEL AM PATIT SI EU,SI DUPA 6 SAPTAMINI AM PRIMIT ACASA O SCRISOARE PRIN CARE SUNT OBLIGAT SA VIREZ IN TERMEN DE 30 ZILE SUMA DE 250E IN CONTUL UNEI ASOCIATII UMANITARE.IN NICI UN CAZ NU VEI FACE PUSCARIE PENTRU UN LUCRU DE 10E,DACA ESTI LA PRIMA ABATERE.DATA VIITOARE NU VEI MAI SCAPA ASA USOR.

vizitator 2013

Post by vizitator 2013 » 20 Oct 2013, 20:46

la mine sa intamplat pe 26 august pana acum nu am primit nimic

Guest

Post by Guest » 20 Oct 2013, 20:47

Adresa a fost data corect dupa buletin eu sunt sofer pe tir pot sa intreb un echipaj de politie in germania daca am vreo problema da din moment ce nu mi a venit nimik akasa

Guest

Post by Guest » 21 Oct 2013, 11:45

Vizitator wrote:Adresa a fost data corect dupa buletin eu sunt sofer pe tir pot sa intreb un echipaj de politie in germania daca am vreo problema da din moment ce nu mi a venit nimik akasa
Un sfat in calitate de om cu studii juridice:

Mai bine te potolesti. Nu intreba echipajele de politie astfel de lucruri, intrucat asta va duce a a-i determina sa devina suspiciosi si sa iti caute pricina.
Nu e o fapta grava, nu vei pati nimic. Cel mult vei fi pus sa platesti o amenda, care nici macar nu se trece in cazier. Vei fi insa inregistrat in baza de date a politiei, pentru o alta eventuala abatere.

Un sfat ca om care s-a saturat de romani si Romania asta mare si plina de prosti:

NU MAI FURATI! NU NE MAI PATATI REPUTATIA, TUTUROR CELOR CARE DIN GRESEALA AM FOST NASCUTI INTRE ACELEASI GRANITE CU VOI!!!! M-AM SATURAT SA FIU CATALOGATA DREPT HOATA, CURVA, PUPINCURISTA, OM CARE MUNCESTE PE EUGENII, ETC si asta doar printr-o simpla generalizare si asociere cu unele lichele pe al caror buletin scrie ca au aceeasi cetatenie cu a mea.

Va multumesc!

vizitator

Post by vizitator » 23 Oct 2013, 09:25

Eu am zis de echipajele de politie in legatura cu amenda pt ca vreau sa o platesc si nu mi a venit nimic acasa.

Guest

Post by Guest » 23 Oct 2013, 14:31

vizitator wrote:Eu am zis de echipajele de politie in legatura cu amenda pt ca vreau sa o platesc si nu mi a venit nimic acasa.

Iti va veni pana la urma, stai fara grija. Nu te mai agita atat, ca nu e o fapta grava si nu se lasa cu repercusiuni.

Guest

Post by Guest » 24 Oct 2013, 21:13

ce vroiam sa te intreb cam cat crezi ca va fi amenda sunt sanse sa nu vina?

Post Reply