Cu respect,
ma adresez domniilor voastre intr-o problema ce priveste un imobil proprietate personala, obtinut de la o firma prin instanta cu "titlu de proprietate"
In continuare fac un mic rezumat al cazului care este terminat datorita unor erori voite sau nevoite sau datorat neglijentei Cabinetului fata de client.
Am deschis o firma unde asociat unic eram eu insumi
Dupa o perioada am cooptat un partener rus cu actiuni 50%
Dupa o perioada am cesionat vazand unele nereguli si apropieri intre asociatul rus si angajatul firmei contabil si alti intermediari
Nevoind a mi da devidendele aferente pe perioada in care am lucrat conform intelegerii dintre noi, verbale, de la cesionare, am deschis proces
Neavand lichiditati, firma printr-o intelegere in fata instantei , am castigat imobilul care figura ca sediul al firmei si cateva din mijloacele fixe ale firmei
In aceasta perioada avocatul care mi-a acordat asistenta nu ma mai putut reprezenta din motive personale si am trecut la un alt cabinet care nu trebuie decat sa faca investirea cu titlu executoriu, investire pe care nu a obtinut-o niciodata
Dataorita acestei delasari intentionate sau datorita neglijentei am pierdut imobilul
De ce?
Pentru ca asociatul rus s-a asociat cu persoanele din cauza carora am cesionat si din cauza carora au aparut acele nereguli
Certandu-se intre ei pentru bani, una dintre asociate, consilier juridic fiind, mi-a cerut o intalnire pentru a-mi propune sa fim impreuna intr-un proces prin care sa il lasam fara nimic pe asociatul rus
Refuzand aceasta deoarece eu eram la sfarsitul procesului meu de recuperare asteptand ultimul termen, aceasta asociata a deschis un proces fulger prin relatii si cunostinte cu doua termene in prin care firma a pierdut totul
Apoi print-o ordonanta perimata repusa pe rol dupa 2 ani (stiu ca perimarea se face dupa 6 luni - era in anii 1994-2000-) m-a varat intr-un proces din care eu nu faceam parte fiind o persioana fizica iesita din schema lor, cu imobilul obtinut printr-o sentinta civila, trecut si inregistrat la Cartea Funciara dar care ,nu avea acee investire cu titlu executoriu
Nimeni nu a vrut sa vada ca eu eram iesita din firma, ca nu am fost trecuta la nici o masa credala la iesire
Asociata a adus dovezi falsivicate ca eram inca asociat si ca trebuie sa raspund cu imobilul
Si uite asa m-am luptat cu morile de vant si cu dreptatea in mana fara sa castig
Dar fiind un titlu de proprietate care nu se perima nu mi-a ramas decat sa castig , prin prisma mea mai simpla , necunoscand terminologia juridica, contravaloarea imobilului
Ce sfaturi imi puteti da?
Eu am facut un istoric al evenimentelor cu dosare si date
In momentul evacuarii de fata cu politia si cu avocatii, cu foarte mare mandrie imi spuneau ca pot sa fac orice ca nu am bani sa platesc oameni, pentru a-mi obtine dreptul si, ca ei doresc sa isi recastige banii platiti ca spaga prin toate partile
Si bineinteles ca neavand bani am pierdut dreptul obtinut cinstit
Multumesc pentru colaborare,
14.10.2013
Elena Hanganu
recuperare contravaloare imobil in Bucuresti