Buna ziua,
Am o intrebare care poate suna putin ciudat dar nu mai rezist !
Locuiesc intr-un bloc de 4 et prevazut cu, cos de fum care trece prin interiorul apartamentului . La parter o familie foloseste un godin pentru incalzire(familiile de la celelalte etaje nu folosesc cosul) . Noi, o familie de tineri , am cumparat apartamentul de un an si iarna trecuta mirosea in casa a dioxid de carbon, a fum innecacios (gudron) , nici nu se putea respira si peretii patati cu pete galbene - maronii(lemnele folosite le cumpara verzi deoarece investitia o face inainte cu o luna , fata de lunile de iarna-costul fiind mai mic) . La asociatie nu ne ia in seama si ne spun incontinuu ca asa e blocul asta e ....(cand am cumparat apartamentul avea construit acoperis si cosul trece prin acesta si asociatia ne ameninta ca oricum nu avem autorizatie si ca este vina noastra).
Va rugam din suflet sa ne ajutati , caci nu stim ce sa mai facem cu nepasarea acestor oameni care ne trateaza ca pe niste sclavi (amintim ca iarna trecuta am investit din banii nostri pentru reparatia celor trei pereti -pentru ca nu se mai putea sta in casa . Prietenii i-mi recomanda sa infund cosul ca situatie de urgenta ....ce pot pati ...credeti-ma cu nu mai stiu ce sa fac...unde sa ma adresez ajutatima..!
Va multumim si asteptam raspunsul d-voastra cat mai repede daca este posibil !
Probleme la care nu mai gasesc rezolvare -cos de fum