Buna seara!
Am trimis prin posta, cu confirmare de primire,o plangere penala pentru tulburare de posesie. Telefonic, am obtinut si numarul de inregistrare cu data de 04.09.2013.
Nici pana la aceasta data , 18,09.2013, reprezentantul postului de politie nu mi-a spus numarul unic. Am dat declaratie, am trimis acte doveditoare, dar spune ca dureaza.... intra la mapa, se analizeaza.... si... "va spun eu doamna cand o veni numarul"...
Va rog sa ma ajutati!
Cum trebuie sa procedez? Cui sa ma adresez?
Va multumesc anticipat!
Cu deosebit respect,
Roza
Plangere penala pentru tulburare de posesie
Re: Plangere penala pentru tulburare de posesie
Buna ziua doamna ROZA !
Pentru clarificare problemei legate de tulburarea de posesie trebuie imperativ sa luati legatura cu un avocat.
Daca si dv. considerati acerst lucru, ma puteti contacta la nr. 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Va doresc o zi frumoasa !
Mircea PELEA
avocat titular
Pentru clarificare problemei legate de tulburarea de posesie trebuie imperativ sa luati legatura cu un avocat.
Daca si dv. considerati acerst lucru, ma puteti contacta la nr. 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Va doresc o zi frumoasa !
Mircea PELEA
avocat titular
Re: Plangere penala pentru tulburare de posesie
Roza, mergi la politie si cere lamuriri daca esti nerabdatoare. In general dureaza FOARTE MULT pana se solutioneaza vreo plangere in vreun fel, dar poti fi sigura ca aceasta se va solutiona. Eu iti sugerez rabdare. Sau eventual suna-l pe Mircea, vad ca e avocat titular...