despagubire in urma accidentului
despagubire in urma accidentului
Buna ziua! In data de 5 06 2013 am avut un accident rutier soldat cu multiple leziuni: fracturi costale drepte 4-10, volet costal posterior drept 6-9, contuzie pulmonara, hematom intrahepatic si fisura corp vertebral T11. In urma acestor leziuni am avut nevoie de 2 interventii chirurgicale la coaste. De la medicina legala mi s-au dat 52 de zile de ingrijire medicala. accidentul s-a produs din vina celuilalt conducator auto care este vinovat in totalitate de producerea accidentului asa cum reiese din raportul celor de la politie. accidentul s-a produs la intrare in Baile Felix eu eram parcata pe marginea drumului unde era amenajat un loc pt parcare, cel vinovat a vazut politia moment in care s-a aplecat pt a-si pune centura astfel a pierdut controlul volanului si m-a izbit in plin eu aflandu-ma pe bancheta din spate partea stanga. Cel vinovat m-a cautat o singura data si atunci m-a jignit. L-am dat in judecata si as dori sa aflu cat as putea sa-i cer daune.
Re: despagubire in urma accidentului
Daca l-ati dat in judecata, presupun ca aveti un avocat angajat. Daca nu, poate ar fi bine sa angajati unul. Nu exista limita la daunele morale. La cele materiale limita este stabilita de posibilitatea dovedirii prejudiciului material suferit. Succes