partaj0
partaj0
Procesul de partaj a inceput de 1 an,de ce i se admite fostului meu sot,atata amânare,a partajului ,el motivînd,ca n-are bani ,pentru a plati timbrul de judecata,fiind pensionar.E pensionar,dar are peste 26 mil lei/lunar,pensie si sta bine,merci atat in apartament cat si in casa.Eu nu pot sa stau niciunde,ca ma omoara ,am luat bani din banca pentru a plati timbrul judiciar de 135 mil lei?Tot timpul cere sa i se scadă din taxa de timbru si iarăsi se amâna procesul....si trece anul.....Spuneti-mi ce sa fac,mai bine zis,ce pot sa fac..in final sa stau si eu...undeva
Re: partaj0
Buna seara,
Puteti alege medierea pentru solutionarea procesului dvs. Pe langa costrurile mai reduse, procedura este si mai rapida, iar un acord de mediere poate conduce la inchiderea dosarului aflat pe rolul instantei.
Daca doriti mai multe informatii referitoare la o eventuala mediere a diferendului dvs, va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tel: 0745.011.511
Puteti alege medierea pentru solutionarea procesului dvs. Pe langa costrurile mai reduse, procedura este si mai rapida, iar un acord de mediere poate conduce la inchiderea dosarului aflat pe rolul instantei.
Daca doriti mai multe informatii referitoare la o eventuala mediere a diferendului dvs, va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tel: 0745.011.511