buna ziua,
sunt in postura de comparator apartament 3 camera si in acest sens am semnat cu vanzatorul care este de fapt si dezvoltatorul(contructii vile si blocuri ) un antecontract de v-c cu 3 transe stabilite si o data finala de semnare a contacrtului.
Primele 2 transe au fost achitate dupa care pentru transa finala au urmat 3 acte aditionale de prlungire pe motivul ca cadastru nu este gata. mentiionez ca se face aproximativ 1 an de la data semnarii initiale.
1.Ce pot face in acest caz sa nu mai fiu intarziat cu un alt act additional/ pot stipula penalizari ?(care ar fi formularea ce trebuie introdusa in actul additional? si fata de ce data de referinta se vor calcula penalizarile). In momentul in care dezvoltatorul va auzi de penalizari probabil imi va propune noul termen peste inca 1 an ca sa nu intre la penalizari insa eu doresc sa se calculeze de la o data impusa de mine de exemplu 10 zile lucratoare)
2. ce pot face daca nu semneaza actul additional din cauza acestei adaugiri legata de penalizari?
3.sunt obligat sa accept noul termen propus de el care poate fi oricand/ce alternative am?
astept un raspuns sau mai multe
va multumesc
Clauze act aditional la contract vanzare cumparare
Re: Clauze act aditional la contract vanzare cumparare
Buna ziua,
Eu va sfatuiesc sa nu semnati niciun alt act pana cand nu consultati un avocat. Pentru un raspuns complet si pertinent, ar fi necesar sa imi prezentati problema dvs. in detaliu si actele semnate deja.
Ma puteti contacta la nr. de tel.: 0745.617.613 sau pe e-mail: alexandra.weisman@weismanlegal.net
Cu consideratie,
Av. Alexandra Weisman
Avocat titular al cabinetului de avocatura WEISMAN LEGAL
Eu va sfatuiesc sa nu semnati niciun alt act pana cand nu consultati un avocat. Pentru un raspuns complet si pertinent, ar fi necesar sa imi prezentati problema dvs. in detaliu si actele semnate deja.
Ma puteti contacta la nr. de tel.: 0745.617.613 sau pe e-mail: alexandra.weisman@weismanlegal.net
Cu consideratie,
Av. Alexandra Weisman
Avocat titular al cabinetului de avocatura WEISMAN LEGAL