Buna

Familiei
Post Reply
Alex112

Buna

Post by Alex112 » 24 Aug 2013, 10:17

Buna.Ma numesc Alexandru si am o problema mare.Am o fetita de o luna care s-a nascut in Italia.Eu sunt aicia cu mama copilei dar nu ne mai intelegem si vrem s-a ne despartim.Acuma ea vrea s-a plece in Romania la famila ei.Familia ei stau 5 persoane intr-o singura camera si stau foarte rau.Eu am o situatie mult mai buna si in Romania am casa mea.....Mama fetitei are si ceva probleme cu nervi fiind traumatizata in trecut de fostul ei barbat care o batea foarte mult.Dupa despartirea de el a urmat tratament psihologic si cu medicamente.Acuma cea ce vreau eu s-a stiu este daca pot obtine custotia copilei mele sau nu, avand in vedere ca mama are probleme mari.Nu vreau s-a profit de asta dar imi este frica pentru copila mea.Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.

alexandraweisman

Re: Buna

Post by alexandraweisman » 30 Aug 2013, 13:28

Buna ziua,

Daca exista motive temeinice care pot fi dovedite cu inscrisuri si/sau martori si daca este in interesul superior al copilului, ati putea obtine exercitarea autoritatii parintesti de catre dumneavoastra sau stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra. Pentru un raspuns complet si pertinent, ar fi necesar sa imi prezentati problema dvs. in detaliu.

Ma puteti contacta la nr. de tel.: 0745.617.613 sau pe e-mail: alexandra.weisman@weismanlegal.net

Cu consideratie,
Av. Alexandra Weisman
Avocat titular al cabinetului de avocatura WEISMAN LEGAL

Post Reply