Buna ziua! Am o problema si sper din tot sufletul ca ma puteti ajuta.
Este vorba despre o fosta relatie, incheiata in urma cu un an si o teroare psihica continua de atunci. Nu am depus plangere scrisa la politie dar am mers sa gasesc solutii si aparent nu exista prea multe. Vorbesc de jigniri, umiliri, amenintari(atat la adresa mea cat si a celor din jurul meu); nu am decat mesaje primite pe telefonul mobil, multe mailuri(unele trimise de la locul sau de munca cu semnatura si nr sau de telefon).
Totodata sunt date in mod constant foarte multe telefoane la locul meu de munca, la prietenii mei etc; s-a incercat in repetate randuri un santaj - sa-i dau bani daca vreau sa renunte
Sunt relatii care s-au racit, oameni care ma evita, stiu ca nu-i vina mea dar nu mai suporta ei sa fie agasati cu telefoane. Lucrez cu clientii intr-un loc deschis publicului si nu mai pot face fata stresului, nu mai pot da randament la lucru pentru ca suna continuu si ameninta ca vine la locul de munca daca nu ii raspund; sefii au ajuns si ei la limita rabdarii si ma tem pentru locul meu de munca.Sper sa ma ajutati sa gasesc o solutie pentru ca e picatura chinezeasca careia nu stiu cat timp ii mai pot face fata. Nu sunt singura in aceasta situatie, a mai avut prieteni cu care a procedat in acelasi mod.
hartuire
Re: hartuire
Formulati plangere penala impotriva individului pentru amenintare infractiune prevazuta de art. 193 si santaj art. 194 Cod penal, pe care o depuneti la politie. Atasati si mesajele primite pe telefon si email, v-ar ajuta si un martor.