custodie

Familiei
Post Reply
annamariaC

custodie

Post by annamariaC » 25 Jul 2013, 13:43

buna ziua sint cetateanca romanca si am un copil nascut in peru cu tata peruan.nu sintem casatoriti insa 4ani am locuit impreuna in peru tatal este consumator de droguri,abuzador psihic fiindca este foate gelos si in 2009 a fost internat la o clinica pentru drog adicti[ lucru care l-am aflat ulterior]insa dupa externare a continuat cu drogurile dupa nasterea copilului am vrut sa-mi vizitez familia si cei doi copii care ii mai am dar mi-a fost negat dreptul de a parasi tara[peru]impreuna cu fiul minor de catre tata inainte de a pleca in peru acordul a fost ca vedem cum ne va merge acolo si pe parcurs imi pot lua copii sa locuiasca cu noi sau vom vedea alternativele eu nestiind in acel timp de consumul de droguri si nici riscurile in care se traeste in acea tara. .din pacate aceste fapte mai sus mentionate nu stiu cum le-as putea demonstra deoarece nu am dovezi si nici martori cei care ar putea confirma fiind cetateni peruani eu am reusit anul acesta cu ajutorul ambasadei romane din peru ,al familiei si cu un pic de pacaleala verbala sa vin in tara cu copilul insa si cu tatal copilui fiind singura modalitate acceptata de tatal copilului si familia sa insa el a fost nevoit sa paraseasca tara avind viza limitata eu am fost casatorita si am divortat in lipsa din tara deacea un copil a ramas la tata altul la parinti mei care m-au reprezentat in lipsa mea minorului care sa nascut in peru i-am facut certificat si pasaport romanesc deci este inscris in romania .eu nu mai vreau sa ma intorc in peru deoarece v-am explicat situatia tatalui inafara de acest aspect nu train ca un cuplu de aproximativ 2 ani de zile el locuid acolo in alt oras iar eu in alt oras cu copilul si nu in ultimul rind pentru copii considerind ca peru nu este tara adecvata pentru ei fiind o tara cu multa violenta si droguri intradevar tatal are la actual o situatie materiala buna atit el cit si familia .intrebarea mea ar fi ce sanse am pentru a cistiga custodia copilului deoarece el face tramitele impreuna cu un avocat pentru a veni in romania cerind custodia copilului va multumesc pentru timpul acordat si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns si ma puteti pune in contact cu un avocat care ar putea prelua cazul cu respect ana maria

Post Reply