AM NEVOIE DE SPRIJIN IN FORMULAREA UNEI ADRESE CATRE CASA DE SANATATE BRAILA
NU NE DECONTEAZA CONCEDIILE MEDICALE DE LA DECEMBRIE 2012 SI ianuarie - iunie 2013, DEOARECE AM AVUT ERORI DE CALCUL LA CONCEDIILE MEDICALE IN PERIOADA 2006-2007. PROGRAMUL DE PRELUARE A DECLARATIILOR RECTIFICATIVE NU MAI ACCEPTA DECLARATII MAI VECHI DE 5 ANI- LA DATA DE ASTAZI SE MAI POT DEPUNE RECTIFICARI NUMAI DIN LUNA IUNIE 2008.
REFUZUL LA PLATA A FOST COMUNICAT SOCIETATII DIN URMATOARELE MOTIVE:
- conf. art. 1 din Ordinul MS/CNAS nr 60/32/2006;
- conf. art 77 (2) din Ordinul MS/CNAS nr 60/32/2006;
- conf. art. 88(h) din Ordinul MS/CNAS nr 60/32/2006.
Mi s-a solicitat verbal sa depun declaratii rectificative din iunie 2008, cu diminuarea soldului precedent de recuperat cu suma de 2093 lei, fara sa am un document oficial emis de CASS Braila din care sa rezulte aceasta suma.
Pentru corectiile solicitate, nu ar fi trebuit sa primim un document oficial din care sa rezulte motivele pentru care se solicita rectificarea declaratiilor lunare privind contributia societatii la FNUASS incepand cu luna iunie 2008?
In situatia in care administratorul imi imputa suma de 2093 lei pentru neindeplinirea corecta a atributiilor de serviciu, care este documentul ce va sta la baza deciziei de imputare?
Solicit aceasta consultatie deoarece din data de 6 martie 2013 pana in prezent intampin acelasi refuz la plata si psihic nu mai suport. Va multumesc pentru intelegere.
CONCEDII MEDICALE 2007