Ajutati-ma - Chiriasul ma acuza de Tulburare de posesie

Discutii privind Dreptul Penal
jojo

Post by jojo » 05 Sep 2007, 05:41

Gavril wrote:sau poti spune ca a schimbat el butucul .. a pierdut cheia ... si acum a innebunit si da vina pe tine :grin:

.................................................
ia-o in spirit de gluma ..
ia-o in serios! cheia nu a pierdut-o, ti-a dat-o pentru a garanta ca nu va vinde bunurile promise tie cat timp esti plecat in concediu, partea cu innebunitul se inlocuieste cu ceva mai elegant, oricum nu iti explici care este motivul pentru care ti-a facut plangere.

p.s. daca totusi recunosti, fa-o in conditiile aratate de lucas.

@ gavrilu, nu e nevoie sa ma apostrofezi, stiu oricum ca-ti sunt simpatica :mrgreen:

yonul

Re:

Post by yonul » 30 May 2013, 12:08

Am stat chirie si am platit tot dar persoana de la care am inchiriat sp k am lasat mizerie in apartament.Am avut un contract de mana neinregistrat nicaieri.Vreau sa stiu daca cu copia dupa buletin si contractul ala poate sa imi faca ceva

Guest

Re: Re:

Post by Guest » 30 May 2013, 22:41

yonul wrote:Am stat chirie si am platit tot dar persoana de la care am inchiriat sp k am lasat mizerie in apartament.Am avut un contract de mana neinregistrat nicaieri.Vreau sa stiu daca cu copia dupa buletin si contractul ala poate sa imi faca ceva
Pai depinde. Daca vrea sa faca inchisoare pentru evaziune fiscala, poate sa incerce sa iti faca si tie rau. Proprietarul te poate obliga sa iti strangi mizeria si sa ii predai casa in stare buna de functioare, asa cum e si normal, si sa iti achiti datoriile :intretinere, lumina, etc. Insa si el ar trebui sa fie in legalitate: contract de inchiriere inregistrat la Adm Financiara si sa plateasca impozit. Ii convine? Intreaba-l si va ceda.

Post Reply