Eu cand ma duc la puscarie.La inselaciune exista pedeapsa

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Amatorul

Eu cand ma duc la puscarie.La inselaciune exista pedeapsa

Post by Amatorul » 17 May 2013, 14:34

Am facut o infractiune de inselaciune,mai exact am luat banii de la unu cu promisiunea sa cumpar ceva,am avut o urgenta familiara,un nepot bolnav,am dat spaga la doctori banii pe care i-am luat de la ala.
Asta s-a intamplat acum un an,eu sunt singuratic de fel,nu ma bag in seama cu nimeni,nu am prieteni,nimeni nu stie unde fac afaceri,daca a trecu un an,cat timp pot sa am grije de afaceri pana ma ia astia la puscarie.
Daca nu apare numele mau pe portalul de justitie inseamna ca sunt nevinovat.
Vreau la puscarie.

Guest

Re: Eu cand ma duc la puscarie.La inselaciune exista pedeaps

Post by Guest » 18 May 2013, 10:50

Amatorul wrote:Am facut o infractiune de inselaciune,mai exact am luat banii de la unu cu promisiunea sa cumpar ceva,am avut o urgenta familiara,un nepot bolnav,am dat spaga la doctori banii pe care i-am luat de la ala.
Asta s-a intamplat acum un an,eu sunt singuratic de fel,nu ma bag in seama cu nimeni,nu am prieteni,nimeni nu stie unde fac afaceri,daca a trecu un an,cat timp pot sa am grije de afaceri pana ma ia astia la puscarie.
Daca nu apare numele mau pe portalul de justitie inseamna ca sunt nevinovat.
Vreau la puscarie.
Daca nu apare numele Dvs pe portalul de justitie, inseamna ca nu este pe rolul instantei niciun proces in care Dvs sa fiti parte in proces. Sunt posibile doua variante: sa se fi facut o reclamatie la politie, dar sa nu fi fost inca chemat la politie pentru declaratii, sau pur si simplu cel inselat sa nu fi facut plangere la politie pentru inselaciune.
Orincum, interesanta dorinta Dvs de a ajunge la inchisoare. Cumva cel caruia ii datorati e camatar?

Guest

Post by Guest » 18 May 2013, 10:53

PS: nu intotdeauna astfel de fapte sunt incadrate in domeniul dreptului penal, ci puteti fi actionat in judecata in domeniul dreptului civil, pentru nerespectarea obligatiei asumate in actul juridic. In cazul Dvs, date fiind imprejurarile, as merge mai departe pe dreptul civil. Pentru inselaciune trebuie ca intentia de a insela sa existe in momentul savarsirii faptei, or in cazul Dvs nu a existat aceasta intentie, ci doar a aparaut ulterior imposibilitatea de a va respecta intelegerea facuta.

Anonimul

Post by Anonimul » 19 May 2013, 14:57

Ma voi nu intelegeti,vreau la puscarie,nu pot sa ma opresc din facut inselaciuni...
Am intrebat pe toate forumurile de profil,nesimtiti au inchis contul,ce rau am facut in afara de inselaciuni am intrebat care este meniul si cat se da spaga sa intri la parnaie...De trei ani umblu pe drumuri,unde ma duc,unde sa intreb,luati-ma zic,nu ma vrea nimeni,toti zic,asteapta,cercetam....

Guest

Post by Guest » 21 May 2013, 00:16

Anonimul wrote:Ma voi nu intelegeti,vreau la puscarie,nu pot sa ma opresc din facut inselaciuni...
Am intrebat pe toate forumurile de profil,nesimtiti au inchis contul,ce rau am facut in afara de inselaciuni am intrebat care este meniul si cat se da spaga sa intri la parnaie...De trei ani umblu pe drumuri,unde ma duc,unde sa intreb,luati-ma zic,nu ma vrea nimeni,toti zic,asteapta,cercetam....

Probabil nu ati furnizat suficiente probe pentru a se constata infractiunile de inselaciune. Trebuie sa existe aceasta fapta si deasemeni plangerile persoanelor vatamate. Dar un control la psiholog ati mai facut in ultimii ani? Pe bune! Nu e normala atitudinea Dvs.

Anonimul

Post by Anonimul » 22 May 2013, 16:07

Probe am lasat destule,peste tot am lasat numai probe,buletine,pasapoarte,probe video,nu ma baga nimeni in seama, cica sa astept, totul e calculat, auzi sa iau numar de ordine,nu poate nimeni sa ma baga in fata,bate la ochi,cercetarea si judecata trebuie sa dureze minim cinci ani....

Guest

Post by Guest » 23 May 2013, 19:18

Anonimul wrote:Probe am lasat destule,peste tot am lasat numai probe,buletine,pasapoarte,probe video,nu ma baga nimeni in seama, cica sa astept, totul e calculat, auzi sa iau numar de ordine,nu poate nimeni sa ma baga in fata,bate la ochi,cercetarea si judecata trebuie sa dureze minim cinci ani....
Unde sunt persoanele vatamate? Este necesar sa existe plangeri penale venite din partea acestora. Fara persoana indusa in eroare si careia sa i se fi cauzat o vatamare, nu exsita infractiune.
Iar pentru aceasta, este necesar ca persoana respectiva sa nu fi constientizat intentia dvs de a o pacali, pentru ca in alta situatie, se poate considera ca aceasta pur si simplu a acceptat dezavantajele unei intelegeri cu dvs, deci nu ar exista infractiunea.

Anonimul

Post by Anonimul » 25 May 2013, 11:22

Vizitator wrote:Unde sunt persoanele vatamate? Este necesar sa existe plangeri penale venite din partea acestora. Fara persoana indusa in eroare si careia sa i se fi cauzat o vatamare, nu exsita infractiune.
Iar pentru aceasta, este necesar ca persoana respectiva sa nu fi constientizat intentia dvs de a o pacali, pentru ca in alta situatie, se poate considera ca aceasta pur si simplu a acceptat dezavantajele unei intelegeri cu dvs, deci nu ar exista infractiunea.
Asa este,totul a fost facut la vedere,am spus de la bun inceput,tine buletinul, parea cam nedumerit asa ca am pulsat, i-am bagat in fata si pasaportul,asta asa ca sa constientizeze totul,am zis,hai sa facem si niste hartii din astea de mana,aici am gresit,din cauza asta nu ma baga nimeni in seama,daca nu am acte inseamna ca nu sunt identificabil,pai acolo la puscarie am auzit ca trebuie sa te prezinti cu buletinul,eu ce fac acuma daca buletinul a ramas la ala,cum mai imi fac eu internarea...

Post Reply