URGENT

Familiei
Post Reply
Gina3

URGENT

Post by Gina3 » 22 May 2013, 08:01

Buna,

Sunt in divort, vreau obtinere copilului minor
Pentru ca sotul ma batea , am pus divort si dupa un an procesul era inca in curs, am gasit o oportunitate de munca in Italia. M-a fortat sa ii las baiatul in grija acestuia , dupa ce mi-a amenintat parintii ca vine si il ia cu politia daca il las acolo. Parintii mei sunt persoane respectabile, exemplu in societate, muncitori si tandri cu copiii. Problema e alta, eu am cerut ca baiatul sa vina la mine in Italia, si comisie rogatorie. Comisia inca nu a ajuns si putin timp este si din nou se intra in vacanta judecatoreasca, precizez ca procesul are aproape 1 an si jumatate de amanari, mai mult din cauza lui.
1. Cum pot cere instantei scurtarea la maxim a procesului, judecarea de urgenta a cauzei, ce posibilitati am?
2. Cine se ocupa de comisia regatorie in Italia, vreau sa urgentez venirea lor pentru a se face ancheta la domiciliul meu de aici( daca se poate 2 , 3 zile)
3. Daca instanta a prelungit asa mult procesul, cu amanari, copilul a stat in tara cu ceilalti bunici si cu tatal, e posibil sa ii fie dat lui in ingrijire si asta numai pentru ca el refuza sa ii faca pasaport copilului minor de a fi luat de mine aici :cry: :cry:

Post Reply