Buna ziua .Ma numesc Dranca Elisaveta si va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de avocatul Maxim Flavius cu care care am incheiat un contract de asistenta juridica in data de 08.04.2013, acest contract fiind incheiat chiar pe holul tribunalului in dimineata de 08.
04.2013. in acea zi sotul meu avea primul termen intr-un proces prin care procurorul de caz ceruse internarea obligatorie intr-un spital de specialitate deoarece are probleme psihice . Trebuie sa mentionez faptul ca sotul avea un dosar penal , dar pentru ca a fost expertizat .si nu avea discernamant procurorul i-a dat NUP.Intrebarea mea este mai mult o plangere pentru ca acest domn avocat cu care am incheiat contract seria SV/011580/2011 din data de 08.04.2013 in valoare de 2000 ron fara chitanta nu mai poate fi contactat .Mentionez faptul ca in momentul cand d-na judecatoare a inceput procesul sotului ,d-nul avocat nici nu era in sala , era plecat la alt proces in alta sala , ajungand chiar in momentul final al procesului. Practic cauza am sustinut-o eu personal , deoarece chiar vroiam internarea sotului in spital pe o perioada mai lunga de timp.Va rog sa ma ajutati sa iau legatura cu acest domn avocat s-au sa-mi spune-ti unde trebuie sa depun o plangere impotriva lui.Precizez ca nu mi se pare normal sa ramana aceasta suma doar pentru apararea unui om bolnav psihic doar 2 minute.
INTREBARE