procesul de custodie intr-o relatie de concubinaj

Familiei
Post Reply
mihai alina

procesul de custodie intr-o relatie de concubinaj

Post by mihai alina » 09 May 2013, 12:17

Am avut o relatie de concubinaj de 3 ani si jumatate din care a rezultat o fetita de 3 ani.Eu am parasite domiciliul dupa o perioada de 2 ani si jumatate in care am stat in teroare, fostul concubin fiind foarte violent atat verbal cat si fizic atat cu mine cat si cu familia lui la care stateam,iar scandalurile se incheiau cu devastarea complete in care locuiam cu copilul dar si a altor camera.As vrea sa stiu daca eu as putea sa obtin copilul avand in vedere cele mentionate mai sus

Leon Carmen

Re: procesul de custodie intr-o relatie de concubinaj

Post by Leon Carmen » 09 May 2013, 12:42

De regula se acorda custodia comuna, dar ati putea cere stabilirea domiciliului minorei la dvs. acasa, tatal avand doar dreptul de vizitare. Ati facut vreo plangere la politie impotriva tatalui pentru distrugere sau lovire sau aveti martori?

Guest

Post by Guest » 09 May 2013, 21:09

Leon Carmen wrote:De regula se acorda custodia comuna, dar ati putea cere stabilirea domiciliului minorei la dvs. acasa, tatal avand doar dreptul de vizitare. Ati facut vreo plangere la politie impotriva tatalui pentru distrugere sau lovire sau aveti martori?
Da am martori atat familia mea cat si din familia lui.Atunci cand am fugit impreuna cu copilul a fost martora si o matusa de-a lui.A doua zi eu am mers la politie unde am facut o reclamatie si am dat o declaratie in care am scris tot ce mi s-a intamplat insa am precizat ca nu vreau sa fac plangere penala.Eu as vrea sa cer ca fetita sa ramana la mine iar el sa aiba drept la vizita.As putea sa apelez si la Protectia Copilului Targoviste avand in vedere distrugerile pe care le-a provocat in casa cat si traumele la care a fost supus copilul???

Guest

Post by Guest » 11 May 2013, 21:02

Leon Carmen wrote:De regula se acorda custodia comuna, dar ati putea cere stabilirea domiciliului minorei la dvs. acasa, tatal avand doar dreptul de vizitare. Ati facut vreo plangere la politie impotriva tatalui pentru distrugere sau lovire sau aveti martori?
Va rog mult de tot sa imi raspundeti ca am mare nevoie de acest raspuns.Fetita mi-a fost luata de aproape 2 saptamani si nu stiu ce sa fac si mai ales de cati baqni o sa am nevoie.

Leon Carmen

Post by Leon Carmen » 15 May 2013, 12:23

Formulati o cerere in instanta pentru incredintarea minorei si stabilirea domiciliului la dvs., propuneti ca martori pe cei din familia dvs.

Post Reply